Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Bună ziua! Eu cred în Dumnezeu, deoarece El mi-a schimbat viaţa! De mic consideram că cred, însă, cu adevărat am început să cred aproape cu un an în urmă...

De mic, mi se întîmpla că visam ceva legat de mine, ceva care nu s-a întîmplat încă, iar peste cîteva zile sau chiar luni, în realitate cu mine se întâmpla fix aceleaşi lucruri ca şi în vis. Nu spun că aș crede în visuri. Nu, pur şi simplu uneori mi se întâmpla una ca asta, iar atunci cînd mi-am dat interesul către Dumnezeu, cînd am crezut cu adevărat că El este, iar Iisus este Fiul Tatălui, în acea seara am visat un înger. Îngerul nu era cu sabie şi cu aripi mari, nu, îngerul arăta ca un om obişnuit, fără aripi şi era îmbrăcat în ceva obişnuit. Iar faţa... Era fără nici o emoţie, parcă era supărat, dar nu, mai bine spus era serios.

Eu m-am speriat puţin, puţin mai tare, dar nu ştiu de ce, de la bun început am ştiut că e înger, acest înger mi-a dat Biblia şi mi-a arătat o imagine pe care era pictat Hristos, mi-a spus că trebuie să învăţ Biblia, s-o ştiu bine şi să ajut oamenii, căci ei au nevoie de ajutorul meu. Cînd m-am trezit, spre uimirea mea eram odihnit şi binedispus. Atunci eu am înţeles că trebuie să-L urmez prin credinţă şi fapte.

De ce cred eu în Dumnezeu?

Eu cred, deoarece Dumnezeu m-a salvat, mi-a arătat o altă cale de viaţă, cred pentru că datorită prezenţei Lui în viaţa mea, am înţeles ce înseamnă cu adevărat a ierta, a iubi, a milui. Eu cred, pentru că sunt viu, pentru că am familie, cred pentru că văd, aud, simt, trăiesc! Cu toate că nu sunt un sfânt, sunt doar un păcătos, dar într-un an, viaţa mea s-a schimbat extrem de mult şi acum nu-mi mai imaginez viaţa mea fără rugăciuni sau fără iubire, nu-mi imaginez viaţa mea fără Hristos, salvatorul meu.

În fiecare zi, eu tot mai mult mă conving în existenţa Lui şi Îi mulţumesc că este în viaţa mea. Cu toate că am păcătuit, El nu s-a lăsat de mine, ci m-a iertat, oferindu-mi iubire! Celor ce-L caută, dar le este greu, pot să le spun doar că eu vă înţeleg, aşa că nu începeţi cu multe, începeţi de la puţin, rugaţi-vă în fiecare zi, nu trebuie multe cuvinte, important e să fie din inimă şi în timpul apropiat veţi observa cum vi se schimba viaţa! Eu cred în Dumnezeu, deoarece sunt OM! Dumnezeu să vă binecuvînteze pe toţi cei care citesc această mărturisire!

Harul Domnului să fie cu voi cu toţii! Amin!

(Vladislav Ghilan - 17 ani, din Chișinău)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești