Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Cred în Dumnezeu pentru că atunci când aveam nevoie ca cei din jurul meu să-mi fie prieteni, El m-a făcut să simt o iubire atât de mare ca niciodată ! Cei din jurul meu vedeau doar o fată un pic încăpățânată şi mereu încruntată! El ştiind ce este în sufletul meu mi-a dăruit dragostea de care aveam nevoie şi m-a copleşit pentru că simt că nu sunt vrednică de această dragoste imensă care mă inundă mereu mai ales când cred că sunt singură în unele probleme !

Simt o mare căldură în inimă, o copleşeală mă cuprinde ca atunci când e iarnă afară şi intrăm într-o casă caldă şi primitoare plină de lumină !

Credința mea s-a mărit când uitându-mă la un film despre Patimile Domnului când un soldat s-a repezit să-L prindă pe Mântuitorul, Sfântul Petru a tăiat urechea acestuia şi soldatul se văita de durere iar Mântuitorul ia urechea de pe jos şi cuprinzându-i capul cu mâinile a pus-o la loc şi a mângâiat soldatul ca pe un copil care plânge zicându-i: Gata, gata a trecut ! Atunci am început să plâng dându-mi seama cât de mare este iubirea Sa pentru noi, dacă acelaluia care voia să-L ducă la moarte ia dăruit acea mângâiere apoi cu cei care nu fac asta !?

De atunci simt imensa iubire a Sa de care am atât de mult nevoie! Pentru că cei din jurul meu nu vor reuşi niciodată să-mi dăruiască această iubire nici măcar soțul meu! Simt o parte din iubirea Lui Dumnezeu mai ales de la copilaşul meu mai mic care are doar 5 luni ! De la ceilalţi nu, pentru că este limitată iubirea lor şi amestecată cu grijile lumeşti

Doamne ajută !

 

Elena Șteoboranu, 35 de ani, Viterbo, Italia

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești