Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Aş răspunde cu o întrebare: ce motive aş avea să nu cred în Dumnezeu?! Cert este că nu am nici un motiv! Mai mult decât atât, Mântuitorul a spus: „Toate sunt cu putinţa celui ce crede !”

Faptul că îndrăznesc mereu în rugăciuni să cer voia mea şi nu mă rog din tot cugetul meu pentru voia Lui, nu este decât o parte a neputinţei mele. Poate uneori l-am transformat pe acest acum, Doamne, te rog într-o cerere a unei dovezi palpabile asupra existenţei Lui. Am îndrăznit. Aşa, L-am supărat pe Dumnezeu, cu cererile mele nesfârşite, fiind convinsă să cred că mi se cuvin toate. Dar, El a rămas cu mine, în mine. Asemeni unui Învăţător Adevărat m-a înconjurat cu iubire şi iertare, putere şi bucurie. Treptat, am înţeles minunea de a fi creată după chipul şi asemănarea Sa.

Iar, sufletele care cred în Dumnezeu nu se pot simţi niciodate singure sau triste. Chiar dacă există momente în care trebuie să ne despărţim de cei dragi, cei care pleacă spre Veşnicie... Avem oare nevoie de vreo dovadă a iubirii mai mare decât însăşi Învierea? Nu!

Nu pot să cuprind printr-o listă de motive (probabil nu le-aş putea epuiza niciodată), ceea ce e mai presus de cuvinte. Ajută-mi, Doamne! Ajută, necredinţei mele!

Bucurie Sfântă!

Cu iertare pentru simplitate,

Gabriela-Mihaela Mureşan, Bistriţa-Năsăud, 23 de ani.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești