Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Cerul, pământul și toată făptura poartă amprenta lui Dumnezeu. Cum să nu  cred în Tatăl meu când El e în mine și cu mine mereu? Chiar și atunci când eu îi întorc spatele, El, ca un Tată iubitor, mă iartă.

Îi simt prezența Lui în fiecare suflare de-a mea; mi-ar fi frică până și de mine însămi dacă n-ar fi Domnul să-mi dea curaj și îndrăzneală.

Totul are un sens; fiecare zâmbet, fiecare lacrimă, fiecare necaz, fiecare cădere și înălțare toate mă duc cu gândul la Domnul.

De ce cred eu în Dumnezeu?

Pentru că nu am nici un motiv să nu cred și nici un argument nu mă poate convinge că totul e o întâmplare a sorții, că toată creația lucreză ”de capul său”.

Pentru că mi-a dat viață și mi-a călăuzit mereu pașii cu atâta dragoste că n-o pot eu descrie. Deși L-am certat de multe ori că nu face voia mea, El a avut mereu răbdare infinită cu mine și mi-a arătat că e acolo, chiar dacă eu nu-L văd și, în nesimțirea mea, nu-i simt ajutorul.

Nu numai cred ci cu inimă recunoscătoare, în nerecunoștința mea, îi dau slavă lui Dumnezeu pentru că a intervenit în mod vizibil în viața mea și a celor dragi în momente în care dacă nu era Domnul să ne păzească nu știu dacă mai eram acum aici să scriu ”Mare ești Doamne...”.

Cred în Dumnezeu pentru că nimeni nu poate fi înțelept, milostiv, bun și iertător de la sine. Nu am reușit nicicând să iert cu propriile mele forțe, fără rugăciune nu pot nici măcar să-i suport pe cei ce-mi greșesc, darămite să-i iubesc. Doar de la Domnul vine puterea, răbdarea și dragostea.

Cred în Dumnezeu pentru că atunci când eu mă clatin El crede în mine...

”Pe noi înșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm”.

(Elena Chelba, 27 ani, Imperia, Italia)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești