Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Cred în Dumnezeu pentru că este singurul care îmi înalţă sufletul din crâncena durere a întunericului realităţii. Trăiesc în credinţă pentru a nu muri în lume, pentru a căpăta aripi să ating măcar uşor, cu ultima părticică a fiinţei mele, Lumina vie. Cred în Dumnezeu pentru a-I mulţumi că soarele răsare, că luna străluceşte şi că lumea capătă suflare prin Puterea Vieţii.

Mărturisesc că din momentul în care m-am apropiat de Dumnezeu am înţeles ce înseamnă să trăieşti, să plângi şi să crezi.  Am simţit din prima clipă în care m-am apropiat de Biserică faptul că Dumnezeu există pentru că am observat cum întunericul devine lumină. E asemenea bucuriei pe care copilul o simte atunci când vede chipul mamei scăldat în lumina începutului. Nu există fericire mai mare decât aceea să simţi cum sufletul, mintea, ochii, urechile, toată fiinţa ta, omule, se înalţă din lacrimile credinţei tale în Lumina Îndumnezeirii spre liniştea cântărilor îngerilor.

Mi-e foarte greu să rezum de ce cred în Dumnezeu... pot spune, însă, că trăiesc în fiecare zi răspunsul la această întrebare prin puterea rugăciunii.

Năstase Roxana-Valentina, 17 ani
România, Brăila

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești