Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

 

Tu de ce crezi in Dumnezeu

 

     

  Euharistia continua

 

   

Am făcut un obicei să ascult colinde chiar de la începutul postului Crăciunului.

Îmi plac aşa de mult, îmi dau aşa o bucurie şi o linişte. Îmi aduc aminte numai de lucruri frumoase, de copilărie, de zăpadă, de mama, de tata, de săniuş, de poveşti, de nopţile liniştite cu zăpezi până la brâu, de ajunul Naşterii Domnului Hristos..

Îmi aduc aminte de braduţul împodobit dn copilărie, de bucuria pe care o aveam când eram copil, de mirosul de cozonaci de acasă, de mirosul mâncărurile făcute de draga mea mamă de Crăciun.

Îmi mângâie aşa mult sufletul şi mă încurajează aşa mult, mă fac să fiu mai bun, mă fac să iubesc mai mult pe ceilalţi, colindele mă duc cu gândul la Dumnezeu.

Îmi plac foarte mult colindele lui Ştefan Hruşcă. Am început deja să le ascult în maşină şi acasă, şi o să mă bucur de el până-n ajunul Naşterii Domnului nostru drag. Îmi plac mult şi colindele cântate de Corul Madrigal.

Să vă dea Domnul Hristos multă bucurie şi sfinţenie în suflete!

{module Ascultă colinde}

(Claudiu)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Ediția a 3-a a cărții