Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Ne alăturăm și noi campaniei derulate de postul de televiziune Antena3: „Pe tricolor e scris UNIRE” care are ca scop să-i unească pe românii de pretutindeni sub culorile drapelului național. Campania îndeamnă pe fiecare român ca de ziua națională, pe 1 decembrie, să aibă un tricolor și să-l fluture cu bucurie.

Într-o perioadă cu dificultăți materiale pentru mulți români, într-o perioadă în care mai toți ne-am pierdut încrederea în clasa politică, într-o perioadă când ne auto-denigrăm neamul... drapelul național ne unește și ne dă speranța că într-o zi vom fi mai fericiți pe acest pământ sfânt.

Să nu vă fie rușine să arborați tricolorul nostru pe casele, apartamentele, balcoanele și mașinile voastre, ci să-l purtați cu bucurie, pentru că e câștigat cu multă jertfă și demnitate, și are în spate curajul și bărbăția unor înaintași vrednici de toată cinstea.

(Fotografiile sunt realizate aseară, 25 noiembrie pe faleza Dunării din Galați. În fotografii sunt eu, fetițele noastre Sofia și Ilinca, și Florin Ragea - vicepreședintele asociației noastre)

A-ți iubi țara nu înseamnă a urî celelalte neamuri, la fel cum ați iubi propia familie nu înseamnă că-ți urăști colegii de servici sau concetățenii orașului tău... ba dimpotrivă.

Să ne iubim țara, pentru că e un pământ sfânt, e o țară cu peisaje de basm, cu pământ fertil, cu bogății naturale extraordinare... cu mii de biserici și mănăstiri în care Dumnezeu este slăvit oră de oră!

Pentru mine și familia mea, drapelul României înseamnă în primul rând jertfa unor înaintași de cinste pe care i-a avut poporul român, pe curajul și demnitatea cărora România astăzi este independentă și suverană pe teritoriul ei.

Drapelul României ne amintește și de dreapta credința în Dumnezeu a atâtor români... credință care ne ajută să fim morali, cinstiți, ospitalieri, îngăduitori, iertători și incoruptibili în fața păcatului. Sper ca România de mâine să aibă la cârma ei oameni asemenea lui Sfântului Ștefan cel Mare, politicieni care să-și iubească țara și să lupte pentru ea secundă de secundă!

Mai presus de toate, România este o țară ortodoxă, cu mulți creștini botezați în numele Sfintei Treimi, și asta îmi dă speranța că se vor ridica din popor și oameni adevărați, care să ne reprezinte!

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești