Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Peter ne-a răspuns pe facebook la întrebarea noastră: "Care sunt cele 3 beneficii ale orei de religie pentru viața unui copil":

1) Copiii să cunoască de mici de unde vin, care e rostul oamenilor pe pământ, încotro merg, cum să se raporteze la cei din jur și cum să recunoască prezența lui Dumnezeu în lume.

2) Oprirea avansării și stoparea teoriilor și filozofiilor mincinoase care au pus stăpânire pe lume și care atacă credința creștină, în forma ei autentică, printr-o subtilitate vicleană care îi atribuie o falsă imagine și care îi distorsonează învățăturile și profunzimea mesajului lor.

3) O societate în care se va trăi tot mai mult conform Adevărului din moment ce acesta e cunoscut din copilărie (atât cât se poate înțelege la o vârstă fragedă).

(Peter Zgn | Sursa: facebook.com/ortodoxia.tinerilor/3-beneficii-ora-religie)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești