Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

sfintii-trei-tineri-cuptorsfintii-trei-tineri-cuptorPrietene, spune-mi te rog, lucrezi undeva? Ai un job? Te numeri printre fericitii care inca mai au un venit lunar? E bine atunci, e tare bine…

Ai terminat o facultate? Ce specializare? Poate Litere sau Industria Alimentara sau Piscicultura sau Prelucrarea lemnului…stim prea bine cu totii ca nu asta conteaza…sau poate tocmai, doar asta va conta in viata.

In lunile ce urmeaza vreau sa abordam mai multe teme care se pot aduna frumos sub titlul: Sunt tanar, Doamne, tanar! (si nu stiu ce fac…) . As vrea sa ma ajuti sa le duc la bun sfarsit pe toate acestea. Pentru prima abordare, am ales sa vorbim despre: Cunosc ce ma bucura in viata, pe linia profesionala?

Eu personal, trecand de varsta adolescentei, am inceput sa fiu preocupat foarte mult de acest lucru, anume: jobul meu, ma multumeste? Este ceea ce ma odihneste? Este ceea ce ma bucura? Vei spune ca nu ne mai putem permite joburi care sa ne placa, nu mai avem de unde alege. Poate ca asa este. Ai terminat facultatea de Industria Alimentara si nu ai putut sa te angajezi medic, cu toate ca asta iti doreai de mic si acum esti angajat al OPC. E bun.

Dar…vei alege sa muncesti toata viata fara pic de placere? Sau vei cauta un job in care sa te regasesti, chiar daca asta implica sa astepti un an sau doi fara sa muncesti?

Iti zic ceva prietene…nimic nu este mai important, in viata aceasta, atat de scurta, decat ca Dumnezeu sa ne arate, din timp,  ceea ce ne este potrivit noua sa lucram. Sa ne rugam sa aflam, daca inca nu stim…si doar acel lucru sa-l cautam sa-l facem. Un om care nu lucreaza cu toata inima lui, nu va lasa nimic in urma…nici amintire, nici respect.

Sa ne intrebam in seara asta fiecare in parte, ce imi place? Ce ma multumeste? Ce ma implineste? Ce ma odihneste sa fac in viata? si sa incepem sa cautam doar acel lucru, pentru ca, in curand sa ii putem spune lui Dumnezeu, sunt tanar Doamne, tanar si stiu ce fac.

(Codrut Mirica)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești