Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

business team with a businesswoman holdingCu adevarat cel mai important este sa fii mama, nu se compara cu nimic si va spun asta din proprie experienta. Pana la 32 de ani am fost o femeie de afaceri in domeniul high-tech, cu multi bani, succes, frumoasa, cariera deosebita, calatorii in strainatate, lume multa, petreceri luxoase, apreciere si admiratie de la cei din jur, mult invidiata, etc.

De cand am nascut primul copil am abandonat de buna voie toate acestea, acum la 40 de ani am deja 3 copii si sunt mai fericita ca niciodata, iar programul meu zilnic se imparte intre bucatarie, gatit, vase, rufe, curatenie, ordine in casa, maturat curtea sau spalat podeaua. Dar mai si ies din cand in cand, ies la cumparaturi, duc copiii la scoala/gradinita, ii aduc, mergem la doctor sau la teatrul de papusi.

E ceva schimbare fata de acum 8 ani, nu? Si credeti-ma, nu as da “cariera” mea de acum, cea de mama, pe cea pe care o aveam inainte. Doar fiind mama am gasit cu adevarat linistea si echilibrul sufletului meu, adevarata implinire, pe care nici o cariera de succes in afaceri nu ti-o poate da. Mare e Dumnezeu si minunate sunt binefacerile Lui, nu pot decat sa ii multumesc zi si noapte pentru fericirea pe care o traiesc de 8 ani.

 

Si stiti cum am ajuns la asta si cum am iesit din viata mea de acum 8 ani? Pentru prima data in viata mea, simtind ca sufletul mi-e gol in ciuda “plinatatii” din contul bancar si viata de afaceri, pentru prima data am tinut postul mare si m-am spovedit si m-am rugat la Dumnezeu sa imi dea fericirea si linistea sufletului. La 3 zile dupa Sfintele Pasti a aparut minunea in viata mea, l-am cunoscut pe cel care dintr-o femeie de afaceri m-a transformat intr-o sotie si mama casnica. Si sunt fericita acum.

Doamne ajuta si ne miluieste, in toate fie voia Ta ca stii mai bine decat noi ce ne trebuie si iti multumim Doamne pentru cei 3 copilasi care ne lumineaza viata si pentru tot ce ne dai in fiecare zi.

(Cristina)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești