Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Orice fată este frumoasă, orice fată este gingaşa că o floare, toate fetele sunt prinţese. A fi prinţesa înseamnă a fi bună, amabilă, să dăruieşti zâmbete tuturor şi nu în cele din urmă sa iubeşti pe toată lumea, să vezi numai bine. Orice fată are o demnitate şi doreşte respect, acei ochi de crin, care de multe ori lăcrimează de bucurie, acea privire curata merită preţuită.

Nu eşti prinţesa pentru că porţi haine cu sclipici sau pentru că ai părul împletit, eşti o prinţesă atunci când ai acea dulceaţă feminină naturală, acea fineţe şi acea curăţie unică... numai a ta. Glasul unei prinţese este duioșător, cânta ca o privighetoare, părul ei este mângâiat de vânt, iar hainele ei sunt respectabile, decente. O prinţesă nu este ca toate fetele, ea este diferită, are stilul ei, ideologiile ei, ea trăieşte aşa cum îi place şi nu după cum vrea moda sau societatea... mereu are o lumină lucitoare pe chipul blând şi ochii ei observă orice vietate.

Prinţesa are prieteni selectaţi, nu ignoră, dar selectează cu grijă, de o parte a lumii este trădată, de altă uitată, de altă nesuferită, dar de majoritatea căutată. Fiecare are gusturile lui, din nefericire mulţi fug de realitate, se caută prefăcătoria, goliciunea trupească şi ascunderea chipului natural - masca, fugim de noi, dar din nefericire nu putem fugi de ceea ce se afla în noi.

O prinţesă are mereu pace şi bucurie, pentru că ea se cunoaşte, ştie ce fel de om este, iar o minte strălucită este o adevărată comoară pe care nu oricine o poate avea.

Fiți prințese și viața va deveni un regat

(Irina Alexandra Bulgaru)

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești