Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

07-v4s07-v4sDe un ani şi şapte luni în viaţa mea şi a soţiei mele a venit Sofia, o fetiţă care ne luminează faţa în fiecare dimineaţă, care ne scoate imediat din orice supărare cu zâmbetul ei smerit, cu ochii ei luminoşi, cu faţa ei veselă. Copilaşul nostru drag ne-a schimbat viaţa, ne-a făcut să fim mai bucuroşi, ne-a ajutat să vedem lumea altfel, ne-a schimbat obiceiurile, ne-a dat peste cap principiile....

Soţia mea (Iulia) înainte să ne-o dăruiască Dumnezeu pe Sofia, avea un serviciu normal, nimic deosebit, fără un salariu mare, fără beneficii multe, fără responsabilităţi copleşitoare, ci un simplu serviciu de birou. Iulia nu are un talent deosebit, nu excelează prin ceva anume. Deşi şi-ar fi dorit, Iulia nu este nici medic, nici avocat, nici jurist, nici inginer, ci e simplu doar Iulia. Deşi i-ar fi plăcut să ştie mai multe limbi străine, să conducă un proiect de marketing, să fie manager, să aibă propria afacere, să se descurce singură, să fie o femeie de succes, totuşi nu e nimic din toate acestea, ci e simplu, doar Iulia.

Iulia e mamă !

 

Deşi am văzut-o dorindu-şi multe lucruri pentru viaţa ei, deşi ştiu ca avea în cap stereotipul femeii de succes moderne (realizată profesional, bine văzută, faimoasă şi invidiată) şi i-ar fi plăcut să fie aşa, totuşi Iulia azi e mai fericită ca niciodată. Iulia e mai împlinită ca oricând. De când a apărut Sofia, viaţa Iuliei are un sens. Nu mai contează nici banii, nici cariera, nici profesia... nimic. N-a fost niciodată mai bucuroasă ca acum, n-a mulţumit niciodată aşa de des lui Dumnezeu cum o face de când e Sofia, nu s-a simţit niciodată mai fericită şi mai împlinită.

Sofia e cel mai mare proiect al Iuliei, Sofia este cea mai mare provocare a Iuliei, Sofia este cea mai mare împlinire a Iuliei. Sofia e totul pentru ea. De când a venit pe lume, ele au stat despărţite doar câteva ore. Mereu sunt împreună. Unde este Iulia e şi Sofi, unde e mami acolo e totul.

Viaţa unei femei nu are sens fără un copil. Cariera şi serviciul nu vor putea niciodată suplini nici măcar o mică parte din dorinţa de împlinire a unei femei. Oricâte ar avea o femeie în lume, de oricâtă slavă s-ar bucura, oricât de mulţi bani ar câştiga, oricât de sus ar fi pe ierarhia socială, oricâte studii ar avea.... nimic din toate acestea nu se compară cu a fi mamă. A fi mamă e mai presus de orice, şi mai mult decât orice.

Dacă aţi vedea-o pe Iulia cum adoarme zâmbind cu Sofi în braţe, cum i se luminează ochii când o vede, cum strigă cu bucurie lui Dumnezeu: "Doamne îţi mulţumim neîncetat pentru Sofia."

Mă minunez cât de mult se jertfesc mamele, câta putere au, cât de mult îşi iubesc pruncul, cât de des renunţă la sine, mă minunez ce femeie era ascunsă în Iulia. Mama îl creşte pe copil, dar copilul o modelează pe mamă !

Ce poate să-şi dorească mai mult o femeie, decât să fie mamă ?

(Claudiu)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești