Skip to content

6 Comentarii

  1. daniel
    iunie 27, 2011 @ 3:20 pm

    Laudabil articolul dar ma indoiesc ca se va schimba ceva in aceasta tara. Obliga romanul sa fie moral si sa respecte legea ? Nu e posibil. Romanul e obisnuit sa dea sau sa primeasca spaga, i se pare ceva normal.

    Reply

  2. Administrator
    iunie 27, 2011 @ 4:11 pm

    Lucrurile se schimba Daniel,

    Sunt multi romani care calatoresc si lucreaza in strainatate si vin in Romania cu o mentalitate schimbata, una in care e de neconceput sa dai spaga unei asistente ca sa te aibe in grija, sau unui functionar public pentru a se misca mai repede.

    Sunt sigur ca usor-usor ne vom mai civiliza si noi.
    Comunismul ne-a tinut pe loc, si ne-a invatat sa traim o viata fara Dumnezeu.

    Doamne ajuta!

    Reply

  3. daniel
    iunie 27, 2011 @ 4:40 pm

    Admin
    Sper sa ai dreptate. Probabil schimbarea e inca lenta si nu o percep. Sper sa incep sa vad corectitudine in societatea romaneasca.

    Reply

  4. Simona
    iunie 27, 2011 @ 5:19 pm

    Parerea mea e ca nu „romanul” e de vina, ci natura umana. Peste tot pe unde am mai fost am auzit oameni nemultumiti de ce se intampla in propria tzara. Poate ca in restul lumii prin unele zone sunt aspecte care par mai roz decat la noi. Dar totodata acolo se duc copiii cu arme la scoala si isi impusca colegii s.a.m.d. Sunt si in restul lumii zone mult mai periculoase decat exista inca in Romania.

    Reply

  5. Simona
    iunie 27, 2011 @ 5:23 pm

    Ah, am fost la lansarea filmului „Moartea domnului Lazarescu” si la final am purtat cei din sala o discutie cu regizorul, Cristi Puiu. Care povestea ca a mers prin mai multe tari din Europa cu filmul si peste tot pe unde a trecut oamenii din sala ii spuneau „Ah, filmul asta parca e despre sistemul medical de la noi”.

    Reply

  6. Administrator
    iunie 27, 2011 @ 5:34 pm

    Foarte interesanta chestia asta cu filmul. E ciudat totusi ca unii oameni precum, occidentalii ar putea spune asa ceva despre sistemul lor medical.

    Dar intr-adevar probleme sunt peste tot si oamenii mereu sunt nemultumiti de cate ceva, oriunde.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *