Skip to content

11 Comentarii

  1. Madalina.
    august 27, 2011 @ 10:39 am

    Ai mare dreptate Cristina. Parintii mei au un club si din curiozitate am fost si eu de cateva ori… parerea mea este ca e cel mai oribil loc din lume. Nu am crezut vreodata ca pot vedea atatea lucruri mizerabile !

    Reply

    • Cipry
      septembrie 1, 2011 @ 7:00 pm

      Trebuie sa ai mare grija, Madalina, daca spui ca parintii tai au un club. In orice moment diavolul te poate atrage in ghearele sale. Ai mare grija. Dumnezeu sa te pazeasca!

      Reply

    • Cipry
      septembrie 1, 2011 @ 7:01 pm

      [quote name=”Madalina.”]Ai mare dreptate Cristina. Parintii mei au un club si din curiozitate am fost si eu de cateva ori… parerea mea este ca e cel mai oribil loc din lume. Nu am crezut vreodata ca pot vedea atatea lucruri mizerabile ![/quote]
      Trebuie sa ai mare grija, Madalina, daca spui ca parintii tai au un club. In orice moment diavolul te poate atrage in ghearele sale. Ai mare grija. Dumnezeu sa te pazeasca!

      Reply

  2. viziteuC
    august 27, 2011 @ 12:36 pm

    Multumesc Madalina…eu niciodata n-am fost intr-o discoteca desi prietenii ma indemnau…asta e!Domnul mi-a dat alti prieteni credinciosi….

    Reply

  3. elena
    august 27, 2011 @ 1:00 pm

    Am intrat si eu „din intamplare” intr-o discoteca, la o nunta la o verisoara ,dupa cum stiti, prostul obicei cu furtul miresei, acum stau si ma gandesc ce am avut in minte ca sa ma duc , atunci cred ca nu eram tare constienta de ce fac… Am stat vreo 20 min ,dar si acum imi aduc aminte ,intrasem cu grupul de prieteni cu care venisem ,ma simteam atat de prost ca nu prea stiam sa dansez, dar am inceput sa ma zbantui si eu asa ca toata lumea ,iar cand am iesit de acolo simteam cum imi suna in cap muzica si parca nu imi mai controlam reflexele , nu putea sa stau intr-un loc. A fost singura data si nadajduiesc ca nici nu o sa mai calc in asemenea loc vreodata! Nu este fericirea in discoteca , cum nici bunadispozitie , nici veselia, nici prietenia nici dragostea, caci nu poate sa fie ceva bun acolo unde nu e Dumnezeu, si nu poate sa fie Dumnezeu unde e desfranare, betie, fumuri, droguri, batai, si multe altele ascunse…Dumnezeu este liniste, pace si buna randuiala! Cine cauta fericirea in distractii , o gaseste , dar nu fericirea cea ziditoare de suflet ci cea care te lasa gol,fericirea cea asemenea fumului in vant pe care doar un nebun alearga sa-l prinda si nu va reusi niciodata , aceasta fericire se evapora repede fiindca nu are radacini si te trezesti sacatuit…. in goana spre fericire!

    Reply

  4. Raluca
    august 27, 2011 @ 1:16 pm

    Spunea foarte frumos parintele Teofil Paraian ca discoteca e gura iadului.

    Reply

  5. viziteuC
    august 27, 2011 @ 1:36 pm

    Cred ca motivul”nu prea stiu sa dansez”e unul bun ,deoarece ne face sa nu dorim sa mergem la discoteca…

    Reply

  6. Radu
    august 27, 2011 @ 2:03 pm

    O mica eroare, din neatentie, la cuvantul bolduit in fraza: „Daca prietenii sai il obliga sa mearga cu ei la discoteca [b]s-au[/b] la petreceri destrabalate, atunci nu e bine sa stea alaturi de ei.”

    Reply

  7. viziteuC
    august 27, 2011 @ 5:03 pm

    Salut Radu
    Nu este o eroare,ci este scris corect „sau”!!!deoarece se poate inlocui si cu „ori”

    Reply

  8. Radu
    august 27, 2011 @ 6:14 pm

    @cristina1818

    Eroarea a fost deja corectata :). Ceea ce vezi in comentariul meu precedent e varianta intiala a frazei. La ora la care ai comentat, articolul a fost corectat. Numai bine!

    Reply

  9. Ciprian
    august 5, 2020 @ 11:34 am

    Acum le zice „cluburi”. Făcând parte din generația anilor 80-90, am prins și timpuri când discotecile erau super faine, se dansa ca lumea, oamenii erau îmbrăcați frumos și cu bun gust, fără nimic strident. Dați un search pe Youtube cu Costinești, 1987. Când (unii or sa rada, probabil), în discoteca Tineretului din Costinești se putea auzi DM, Queen, Modern Talking sau Sandra, Bonnie Tyler, Scorpions, etc. Când Costinești-ul putea, pana la un anumit nivel, sa facă fata nivelului calitativ (uman vorbind) celui din Vama Veche (decăzută și ea, în vremurile de acum). Vi se pare incredibil, dar astfel de vremuri au existat.

    Acum avem basii care „ajuta” la digestia alcool-ului din stomac într-un ritm mult mai alert, loc de etalare a „hainelor” de prost gust, fitze cât cuprinde, botox 100%, sâni siliconati, funduri care se înclină dintr-o parte în alta mai ceva decât un avion în deriva, tocuri de min 20 cm (pana la picioroange nu mai avem mult), blugi rupti (n-or fi avut bani să-și ia blugi întregi ?:) – de regula se pot vedea fuste care acopera max 1/2 din partea dorsala, băieții poarta ori ceva mulat (or fi pe invers ?:)) sau cu turul lăsat (or fi făcut pe ei ?:)). La fete sâni umflați cât mai ieșiți pe dinafara – probabil ca țin locul unui creier inexistent, dorind sa atragă privirile (eventual, ulterior și portofelul) unor masculi cărora le curg balele ca unui bulldog în calduri – n-am nimic cu bietul câine, probabil ca s-ar simți lezat în urma unei astfel de comparații. Mai vezi și cei din categoria cu cămașă mulata descheiata pana la buric, sub care se poate vedea parul de gorilla sau, mai la moda, epilat gay. Și da, este un loc unde se înșeală partenerul / partenera, unde depravarea atinge cote inuman de ridicate. Ca unii iau droguri sau se îmbată ca porcii, fiecare e responsabil pt propria-i persoana. Dar sa nu strice sufletul altor oameni.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *