Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Aproape că îmi trăiesc viața ca într-unul din romanele prăfuite de pe rafturile bibliotecii. Ora 2:20! Acel moment când ți-ai întins corzile sufletului la maxim... corzile care uneori vibrează de bucurie, alteori de tristețe.

De ce e tinerețea atât de grea? Acum... cele mai importante alegeri, iar tot acum timpul cu cele mai multe ispite, încercări și ușurătăți. Și totuși suntem tineri! Atâtea confruntări interioare, atâtea gânduri și frici, nopți pierdute pentru sesiuni repetate a căror rezultate se afișează în ceea ce devii. Peste tot oameni care te ascultă, și plângi până cureți parbrizul, până ștergi cu lacrimi praful din ochi... până cureți toată ceața sufletului, ca mai apoi să găsești răspunsul la tine.

Te-ai șlefuit puțin? Ai dat de sânge și te-ai speriat? Nu-i nimic, zâmbește copil senin, ești a lui Dumnezeu, ai depășit o etapă a vieții, e un nou început, ai devenit mai puternic, spune DA copilului din tine!

Ți-e greu să dai pagina? Nu te lăsa, luptă cu voința proprie, nu e cum vrea ea, ci cum vrei tu!

Ce te faci cu tine? Închizi sau deschis ușa din interior? Ai învățat să pierzi? Ai râs vreodată de viața ta sau doar te-ai plâns?

Zâmbești la toți... dar ție ți-ai zâmbit? Trăiești sau te prefaci?

Am deschis caietul și am început să scriu, oare de ce nu am desenat? Să fi fost un alt examen? Nu m-am gândit, dar l-am trăit.

E greu să fii deschis, să nu te ascunzi, să aprinzi lumina în tine, iar sufletul ca o casă primitoare să aibă răbdare cu toți?

Curaj! Ești liber, simplu și fericit!

(IRINA-ALEXANDRA BULGARU)

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești