Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Doamne ajută!

Așa cum vă anunțam în tabăra de vară de la Maramureș (2013) pornim astăzi o serie de articole dedicate percepției realității din mass-media. Noi am numit-o „Mass-media sub lupa Adevăruluicu „A” mare pentru a ne reaminti că Iisus Hristos este Adevărul, și că Adevărul este Persoană nu doar concept, iar realitatea nu poate fi înțeleasă decât prin Adevărul Hristos.

Am ales sintagma „sub lupa Adevăruluiîn ideea de a pune față-n față mass-media cu Adevărul, cu Dumnezeu Însuși și cu poruncile Sale, și a vedea cât din informațiile primite de noi la televizor sunt conforme cu poruncile Lui și cu viața sfântă pe care El o cere de la noi.

Când spunem ”mass-media” ne referim toate mijloacele de comunicare în masă prin care un mesaj poate ajunge deodată sau în decursul unei perioade la un număr foarte mare de oameni. Mass-media înseamnă televiziune, internet, radio, presă scrisă (ziare și reviste), pliante și bannere publicitare, cărți, filme, muzică, discursuri publice, și altele.

Articolele pe care veți citi în următoarele luni în această campanie vor avea câteva direcții clare:

  • Să înțelegem care este motivația marilor jucători din mass-media (televiziuni, trusturi de presă, radio-uri, etc) de a informa publicul. Este demersul lor unul sincer și dezinteresat? Urmăresc ei în tot ceea ce fac descoperirea Adevărului? Sau au alte interese?
  • Percepția realității din mass-media este una deformată și adesea falsă.
  • Manipularea adevărului de către mass-media. Exemple concrete de manipulare.
  • Efectele psihologice și duhovnicești ale expunerii îndelungate la mijloacele de informare: televiziune, radio, internet, presă scrisă, etc.
  • Adevărata percepție a realității înconjurătoare se realizează prin relația directă cu Duhul Sfânt, Duhul Adevărului.
  • Renunțarea la televizor și filtrarea cât mai puternică a informațiilor care ajung către fiecare din voi.
  • Redescoperirea surselor valoroase din mass-media, și din cultură (muzică, filme, cărți, etc.)

Toate articolele dedicate campaniei le veți găsi aici mai jos sau în categoria Mass-media sub lupa Adevărului care se află în secțiunea Tinerii în Societate.

Până acum pe site au mai fost publicate diverse articole dedicate acestui subiect și pe care vă invităm cu drag să le citiți:

Pentru cei dintre voi care sunteți administratori de bloguri/site-uri și vreți să afișați bannerele campaniei "Mass-media sub lupa Adevărului", folosiți codurile html de mai jos:

1. Banner mare pe orizontala (542 x 200px)

Codul html pentru acest banner este:

<a href="http://ortodoxiatinerilor.ro/mass-media-sub-lupa-adevarului/19788-mass-media-lupa-adevarului" target="_blank"><img src="http://ortodoxiatinerilor.ro/images/campanii/mass-media-adevarul/Mass-media-banner-orizontal-540px-200px.jpg" border="0" alt="Euharistia continua" title="Euharistia continua"/></a>

2. Banner mare pe verticală (234px x 384px)

Codul html pentru acest banner este:

<a href="http://ortodoxiatinerilor.ro/mass-media-sub-lupa-adevarului/19788-mass-media-lupa-adevarului" target="_blank"><img src="http://ortodoxiatinerilor.ro/images/campanii/mass-media-adevarul/Mass-media-banner-vertical.jpg" border="0" alt="Euharistia continua" title="Euharistia continua"/></a>

3. Banner patrat mic (187px x 152px)

<a href="http://ortodoxiatinerilor.ro/mass-media-sub-lupa-adevarului/19788-mass-media-lupa-adevarului" target="_blank"><img src="http://ortodoxiatinerilor.ro/images/campanii/mass-media-adevarul/Mass-media-banner-patrat-mic.jpg" border="0" alt="Euharistia continua" title="Euharistia continua" /></a>

Claudiu Balan
președinte
Asociația Ortodoxia Tinerilor

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești