Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Antena 3, Realitatea, ProTV sunt cele mai cunoscute concernuri de stiri de pe plaiurile noastre mioritice. De la mic la mare, romanul digera stirile furnizate de acesti mari colosi, aproape zilnic.

Nu vom comenta profesionalismul si etica lor de pe ecranele tv....ci faptul ca pe site-urile lor oficiale, in care sunt prezentate toate stirile "calde" se promoveaza intentionat pornografia, pofta nebuna a inimii, si care corupe sufletul cum nu se poate mai mult. Daca vrei sa afli o stire care te intereseaza si nu ai un televizor la indemana, in schimb poti accesa internetul, bufff....in timp ce citesti linistit stirea cu pricina, zaresti cu coada ochiului in unul din colturile monitorului cum se perinda femei dezbracate, (in cel mai bun caz imbracate sumar), in pozitii provocatoare, incitante, care ne atata poftele, pe care si-asa abia le tinem in frau.

Ai putea spune ca a fost doar "o intamplare", doar un "accident"...dar nu...prostituatele de pe site-urile lor oficiale fac parte din "meniul" zilnic. Ce te faci cand si cei mici acceseaza site-urile lor de "buna credinta"?...ne mai intrebam de ce raman fetitele insarcinate la 11-15 ani?

Ne intrebam cu ce scop promoveaza aceste concernuri coruperea sexuala?...oare pentru ca si cei din spatele lor sunt corupti sexual?...pentru ca stiu ca sexul  (mai bine spus curvia) corupe?...pentru a ne face sa fim asemenea animalelor?...sa salivam dupa stirile lor, cum fac obsedatii sexuali dupa sex?

"Cel ce se va ruşina de Mine şi de cuvintele Mele, în neamul acesta desfrânat şi păcătos, şi Fiul Omului Se va ruşina de el"

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești