Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Doamne ajută!

Trimit tuturor celor interesaţi un studiu juridic comparativ între vechiul şi noul Cod Penal, care a intrat în vigoare de la 1 februarie 2014, din care se vede dispariţia sau atenuarea pedepsei pentru unele infracţiuni care aduceau atingere vieţii sociale.

Mai concret, se dezincriminează prostituţia, cerşetoria, se liberalizează avortul, se pedepsesc simplele corecţii fizice aplicate copiilor de părinţi etc. Acest studiu este realizat cu speranţa de a aduce o contribuţie de specialitate la mişcarea pro-vita, pro-Familie şi pro-Normalitate din România, pentru vremurile care vor veni peste noi.

Revistele, publicaţiile şi materialele misionare de la noi au mai multă nevoie de o fundamentare juridică, de luări de poziţie mai bine documentate. De aceea, acesta poate fi o sugestie şi un început. Materialul poate fi folosit în mod liber, şi poate fi distribuit fără nici o restricţie de drept de autor, după cum se va socoti de cuviinţă. Se recomandă însă utilizarea unor astfel de materiale în cadrul unor strategii adecvate pentru societatea civilă creştină, care să aibă discernământul şi maturitatea necesară.

Vă mulţumesc şi Dumnezeu să ne întărească pe toţi în mărturisirea Adevărului în timpuri de anormalitate!

Materialul îl puteți downloda dând click pe linkul de mai sus sau îl puteți citi în fereastra de mai jos:

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești