Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor, vă încurajez ca duminică să mergeți la vot și să votați cum credeți de cuviință, dar informându-vă despre candidații pe care-i susțineți, ca nu cumva ei să se împotrivească lui Dumnezeu și oamenilor prin ceea ce susțin prin cuvinte sau acționează prin fapte.

Vă recomand să votați și pentru referendum, așa cum credeți de cuviință, cu Da sau Nu, și să nu vă răzbunați pentru faptul că alții i-au instigat pe oameni să nu vină la referendumul pentru familie. Domnul ne învață să iertăm, să nu ne răzbunăm. Boicotând și noi referendumul domnului președinte, negăm prin fapte pe Dumnezeu pe care-l cinstim.

E important să votăm. Disciplina aduce libertate între oameni. Dacă doar strigăm și nu acționăm, strigăm degeaba. Votul e singura soluție în democrația în care trăm ca să împărțim puterea și să aducem pacea (lumească) între noi.

E foarte important ca și noi creștinii să votăm!

(Claudiu Balan, președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești