Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

another_veiw_of_the_ceilinganother_veiw_of_the_ceilingDreapta credinta ortodoxa vorbeste de iubirea catre Dumnezeu si iubirea catre aproapele iar cine va reusi sa indeplineasca aceste porunci, a implinit Legea. Priviti in jurul vostru cum se iubesc si se acopera intre ei copacii, cum natura isi slaveste Creatorul intr-o armonie si liniste deplina!

Nimic nou nu va spun,dar cugetati putin? In lume este iubire in liniste, sau multa tulburare? Aceasta este iubirea adevarata, intr-o liniste deplina a sufletului impreuna cu cugetul, impreunate intr-o rugaciune nemuritoare si tainica  cu Dumnezeu. Imaginati-va cum devine o floare cand este uscata "de prea putina dragoste", asa cum zicem noi cateodata, si incercam sa o "reinviem" prin a pune apa, pamant mai fertil sau puieti.

Cel care sufla peste dansa cu iubire este Dumnezeu si o poate reinvia, dar cand radacina e putreda, putem oare sa turnam apa cu speranta ca mai invie? Nu mai putem "licita" pentru o radacina  care e lipsita de esenta suflarii lui Dumnezeu intransa, asa cum nu putem agreea o minciuna in loc de adevar. Vedeti? Noi oamenii nu putem "licita" iubirea si milostivirea lui Dumnezeu cum mai nou sunt frecventele simpozioane pe tema "Chemati toti intr-un cuget in Hristos" in care se aduna toate "bisericile crestine" si discuta despre "chemarea" lor bazandu-se pe principiul "iubirii crestine"!

Iata oameni buni cum se liciteaza iubirea lui Dumnezeu! Prin pliante in care se promoveaza "iubirea crestina" in sens unificator sub semnul "pacii",prin intalniri interconfensionale, prin imbogairea "spirituala" si materiala. Este aceasta iubirea pe care ne-o ofera Dumnezeu? Este aceasta iubire deplina in toate confesiunile?Vedeti cum se liciteaza iubirea lui Dumnezeu? Intrebarea "Cine da mai mult?"este mascata sub minciuna:"Care renunta mai mult de dragul iubirii si pacii ca sa ne unim in Hristos?" Noi oamenii nu putem licita nici viata noastra, caci ea nu are pret, e nepretuit margaritar inaintea lui Dumnezeu, caci sufletul e cununa iubirii lui Dumnezeu si atunci ce iubeste Dumnezeu devine nepretuit si nemuritor.

(Adrian)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești