Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

48513Pe blogurile ortodoxe româneşti a fost o avalanşă de articole referitoare la sfârşitul lumii, la noua ordine mondială, la masonerie şi în general referitoare la toată lucrarea diavolului în lume. Am uitat toţi, dragii mei prieteni, că diavolul este doar un câine rău ţinut în lesă care mai latră din când în când, dar care nu face nimic fără voia Stăpânului. Ne-am lăsat toţi păcăliţi deznădăjduind că se mai poate face ceva, că noi mai putem ieşi din tot acest plan rău. Lucrarea  rea a diavolului în lume pe lângă lucrarea bună a lui Dumnezeu în noi este ca o picătură în ocean. Deşi vedem multe lucruri rele întâmplându-se la tot pasul, totuşi nu vedem câte mii şi mii de lucruri extraordinare face Dumnezeu printre noi.

Aşa cum ne asigură toţi Sfinţii Părinţi, Dumnezeu poate scoate cel mai mare bine chiar şi din cel mai puternic rău. Noi îi vedem pe oameni păcătuind dar nu-i vedem când se-ntorc la Dumnezeu, nu ştim ce li se va întâmpla până pe patul de moarte. Credem că mulţi din lume vor înfunda iadul dar uităm că Domnul Hristos a venit în lume în special pentru cei păcătoşi, şi cu scopul precis de a-i mântui.

Oricâte planuri diabolice ar fi în mintea unor oameni ai acestei lumi, oricâte rele vor vrea să facă, nu vor putea să fie mai puternici decât Dumnezeu care le ştie planul dinainte de a se naşte. Dacă ne speriem şi credem că lucrarea diavolului în lume este mai puternică decât lucrarea lui Dumnezeu ne înşelăm foarte mult şi cădem într-o gravă ispită.

Eu nu vreau să cred într-un Dumnezeu slab, care lasă lumea de capul ei, în mâna unor oameni egoişti şi răi. Eu nu vreau să cred că Hristos Domnul S-a răstignit doar pentru o mână de oameni, ci vreau să cred că Mântuitorul prin planurile şi puterea Lui va reuşi să-i scoată pe mulţi din mâna diavolului.

Iată o mărturie care vine să ne liniştească asupra vremurilor ce vor veni şi care ne ajută să fim mai credincioşi şi să nu mai deznădăjduim în Domnul:

"A proorocit avva Neofit Pustnicul ca vor fi cu miile cei ce vor Urma Calea cea de Taina a Isihiei. Grele vor fi schimbarile Lumii, dar tot asa de minunate vor fi si Renasterile Spirituale ale multora. Va cobora din Munte si din Pesteri Lucrarea cea de Taina a Isihiei pana in Inima Oraselor si multi Tineri, aparent nestiutori, se vor Trezi cu tarie la o Viata de Duh asemanatoare celei din vechime.

Minunata va fi aceasta Inviere tocmai acolo unde moartea se crede stapana! Duhul Cel Prea Sfant isi va arata Puterea mai presus de toate. Lucrarea cea de Taina a Isihiei va inflori in pustiul multor Inimi ce vor deveni apoi Ceruri Intrupate [...] Lucrarea cea de Taina a Isihiei va fi Taina Viitorului Lumii noastre. Istoria ce vine va fi cea mai teribila confruntare dintre Lumina si intuneric, dintre Duhul Vietii si al mortii. Dar Puterea Luminii va fi atat de mare incat va depasi toate legile firesti. Amin!”

(Claudiu)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești