Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

gaza1gaza1"Iubiti-va unul pe altul"..... Soarele a rasarit  in sufletul lor intr-o frumoasa dimineata, aveau ganduri mari, dar nu stiau ce-i asteapta...au intrat direct in iad....si pentru cine si pentru ce?

A inceput razboiul nemilos in Gaza.

Si atunci au ridicat ochii spre cer.....Gloante nemiloase ucid si ucid, setea  de sange e mare dar nu conteaza pe cine...Prunci nevinovati devin ingeri si urca la cer dar pe durerea parintilor. Oare unde-si simt sufletul? Au acceasi durere ca Sfanta Maica Domnului la rastignirea Domnului nostru Iisus Hristos....

Sa vezi in jurul tau morti si raniti, sa simti cum iti trec gloantele si sa auzi sunetul mortii de bombele ucigase!!! Ghimpii din inimile lor intra din ce in ce mai adanc si lasa rani adanci. Cu ce au gresit? Pretul lor este prea mare.....Pasii lor trec prin bai de sange, clipele lor sunt numarate,vor mai ajunge minutul urmator?

Si noi stam linistiti in familie, la caldurica, avem mese imbelsugate, suntem sanatosi si nu suntem vrednici sa multumim Bunului Dumnezeu pentru toate bunatatile ceresti si pamantesti pe care le avem.

Sa vezi parintii ducandu-si ingerii in brate, sau fii pe parintii lor, sa priveasca pentru ultima data cerul......Inima zdrobita de durere ar vrea sa iasa din piept, bataile inimii sunt din ce in ce mai slabe...

Doamne Iisuse Hristoase , Fiul Lui Dumnezeu  Ajuta-le lor! Lacrimile si suferinta sunt pe toate chipurile ...Ranile din sufletele lor nu vor trece niciodata.....Ce bine ar fi sa inceteze razboiul, sa-i putem ajuta, sa ne rugam pentru ei clipa de clipa, ceas de ceas!

Ne-am putea imagina oare daca am fi noi in locul lor? Nu cred!

Sa ne rugam din suflet Bunului Dumnezeu sa-i ierte  si sa nu mai fie atata ura si atat de mult sange nevinovat varsat! Si ei sunt fratii nostrii!

Doamne ajuta!

(Carmen)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești