Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

4304443044De multe ori ne plangem ca ajungem seara la rugaciune rupti de oboseala, cu gandurile imprastiate si lipsiti de tragere de inima. De multe ori ne plangem ca nu mai avem timp sa facem lucrurile cum trebuie, si nici sa ne bucuram de cei dragi cum se cuvine. Oare de ce toate acestea? A intrat timpul in cutie? sau suntem mai ocupati decat oamenii din alte timpuri, care culmea, nu au avut parte de tehnologiile care ne fac sa mergem mai repede, sa vorbim mai mult si mai des unii cu altii, care ne intampina nevoile cu solutii ce scurteaza timpul de munca sub toate aspectele.

Si-atunci nu e firesc sa intrebam unde sunt orele de rugaciune ale oamenilor de alta data? unde este timpul petrecut ascultand pe cei dragi? Unde este timpul petrecut in liniste cu Dumnezeu si sfintii sai? Unde este pacea si bucuria ce izvorasc din toate acestea si dupa care tanjim adesea? Unde este viata noastra launtrica?

Poate am pierdut-o pe dupa vreun raft in orele de shopping? Poate am lasat-o langa telecomanda cu care am butonat neobosit ore in sir la televivor? Poate sta ascunsa dupa monitorul de la calculator, la care ne ducem cea mai mare parte din timp... sau poate in orele de infrumusetare a trupului? Sau poate am pierdut-o la servici muncind in zilele de duminica... Cine stie?

Cu siguranta fiecare dintre noi isi va afla raspunsul daca este sincer cu el si cu Dumnezeu. Si daca vom raspunde sincer atunci poate ca vom fi in stare sa regasim ceea ce am pierdut.

(Claudiu)

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești