Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Cei ce doresc sa participe la licitatia anuntata mai jos, pot lasa mesaje la comentariile acestui articol.

Ioana a implinit ieri 18 ani. Ioana este o fata pe care nu o cunosc personal, insa pe care am citit-o pe blogul Anei si pe site-ul creat in urma evenimentului care i-a schimbat viata. Luna trecuta, Ioana a devenit unul din multii copii bolnavi de cancer.

Uitasem de ziua ei; am intrat pe Jurnalul Anei si mi-a amintit ea.

La multi ani, Ioana! Sa te ajute Bunul Dumnezeu sa invingi boala. Nu stiu daca te va ajuta foarte mult darul meu, dar incerc. Imi invit cititorii blogului sa urmareasca un eveniment (http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/12/costel-busuioc-un-roman-fericit.html )la care am participat in luna decembrie: lansarea la Bucuresti a unei carti de suflet. Pe prima fila, autorul mi-a scris: Costel, cu mult drag pentru Adriana din DardinDar. Pentru ca stiu cum este viata la 18 ani si pentru ca stiu cum este viata si de la 18 la 43 de ani, m-as bucura sa parcurga si Ioana acest interval si sa treaca mai departe de el. M-as bucura daca am ajuta-o si noi: eu incep prin a lansa invitatia de a licita pentru cartea mentionata (veti vedea in film despre ce carte vorbesc). Licitatia incepe de la 12 lei (pretul de vanzare din librarie); se desfasoara in perioada 23 februarie 2010 - 28 februarie 2010 ( am ales acest scurt interval pentru ca in aceasta perioada sunt pomeniti doi sfinti Ioan - maine Sfantul Ioan Botezatorul si duminica Sfantul Cuvios Ioan Casian Romanul; cu rugaciunile lor nadajduiesc sa daruim Ioanei un strop de bucurie. Intervalul este scurt, pentru ca si cancerul este rapid: te loveste ca un fulger! Cine va dori sa faca o fapta buna nu va sta prea mult pe ganduri. Pentru ca Dardindar este un blog de suflet si pentru ca stiu ca cei care il citesc constant sunt sufletisti la randul lor, o sa ii rog pe cei care vor licita, la final, chiar daca nu sunt castigatori, sa doneze totusi suma promisa in contul Ioanei. Persoana care va castiga licitatia, va depune suma promisa in contul Ioanei, si in ziua urmatoare depunerii, de comun acord vom stabili modalitatea de a intra in posesia cartii. Doamne, ajuta! Despre Ioana Spahiu (diagnostic, conturi deschise) puteti citi aici http://ioanaspahiu.blogspot.com/2010/01/sa-o-cunoastem-pe-ioana.html Mama Ioanei este cadru didactic, colega si buna prietena cu Ana, doamna care scrie aici http://jurnalulanei.blogspot.com/ (Adriana Dar din Dar)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești