Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

906829-lg906829-lg"De ce fug tinerii de Hristos?" Probabil multi ne intrebam dar nu gasim niciodata un raspuns concret. Unii spun ca tinerii sunt prea ocupati in ziua de astazi incat sa-si mai aminteasca si de Dumnezeu, altii spun ca tinerii trebuie sa isi traiasca viata si pe Dumnezeu sa-L lase la urma....dar voi, ce spuneti? Ce credeti defapt despre acesti tineri?  Unde vor ajunde ei?

Acum cateva zile, in timp ce ma pregateam sa plec la biserica, m-am gandit sa-mi sun cativa colegi si sa ii intreb daca vor sa merga cu mine la biserica. Ei se plimbau in parc... m-a mahnit foarte tare lucrul acesta si m-a facut sa ma intreb de ce tinerii fug de biserica... de Dumnezeu si de Fiul sau. Cred ca si Dumnezeu se mahneste cand unii aleg discoteca, parcul, plimbarile sau altceva... decat sa il aleaga pe El.

Nu ii judecam,are cine sa ii judece dar privesc inafara bisericii, si vad oameni diferiti care nu-L au pe Hristos. Uneori imi vine sa ascund realitatea si sa cred ca tot ceea ce se intampla in aceasta lume pare o iluzie.

Dar ma trezesc, si imi dau seama ca lucrurile acestea ne fac sa ne apropiem de Dumnezeu si mai mult, prin rugaciune si speranta.   Haideti sa ne rugam pentru acesti tineri... copii sau adolescenti care nu cunosc bunatatea, lumina, harul lui Dumnezeu si a Fiului sau Iisus Hristos! 

(Georgiana)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești