Ana: „Toata lumea o face, nu vad oameni care mor din asta”

De 15 ani (curat si religios vorbind) facut-am „pestera de talhari” din „templul lui Dumnezeu”, trupul meu. Pana acum nu foarte curand, de cand am lasat asta, am trait. Pur si simplu. Toata lumea o face, nu vad oameni care mor din asta etc.

Dar am fost incercata de momente grele, si- cu ajutorul dragului si rabdatorului meu duhovnic- pe care NU il apreciam(dar la care eram „obligata moral” sa merg, ca am familie credincioasa)sper ca le-am depasit.Inca nu stiu sigur. Vezi tu, Dumnezeu a avut mare rabdare cu mine.Si eu sunt cu atat mai nemernica, cu cat aveam un camin linistit,paine exista intotdeauna in casa(si mult mai mult!), pe plan profesional toate imi mergeau struna.Am primit o educatie crestina si nu am vrut sa-mi deschid urechile.Altii, bietii, au o atenuanta pt care gresesc:n-au avut de la cine sa invete.Dar lor le arata El o cale, dulce/amara, dupa cum ar putea s-o priceapa. Dar eu, eu cu ce explicatie vin?

Am vrut sa ma intrec cu Dumnezeu.Nu o sa-ti descriu prin ce am trecut, ca sa nu ma lungesc si sa nu imi ingrozesc sufletul, care o ia razna, ca inca nu e pus cu totul pe piatra.

Iti enumar doar: sanatate subrezita, nopti nedormite, minte slaba.Intotdeauna am condamnat violenta/atentatul la propria-ti viata( si-Ti multumesc, Doamne, ca m-ai ferit!), dar incepea din senin sa-mi tremure tot corpul si sa nu suport sa stau singura. Sa ma traga fereastra langa ea (Stau la etaj.), sa ma zbat, sa ingenunchez, sa cer iertare, doar-doar o trece. Imi iubesc din toti rarunchii sora,dar cand o vedeam imi veneau in minte oribile scene ce o implicau, ca si cand ma tragea cineva inspre rau.Nu continui.Vreau doar sa stii si tu, ceea ce am descoperit eu, si pe care ma rog la Dumnezeu sa nu ma lase sa uit: oamenii nu-si iau toti pedeapsa la fel.Fereste-te de pacat, ca daca Domnul Isi intoarce Sfanta Fata….

Ajung sa vorbesc despre tine la trecut.

Ana

(Visited 2 times, 1 visits today)