Skip to content

1 Comment

 1. Ana
  februarie 17, 2012 @ 11:31 am

  Nimic nu este la intamplare. Infiorator si frumos!

  In general atunci cand suntem implicati direct intr-un accident, ne gandim [b]”ce s-ar fi intamplat daca..”[/b]. Noi chiar daca nu constientizam mereu ajutorul lui Dumnezeu, stim ca am fost ajutati ca a fost o minune. Ateii insa nu pot raspunde la astfel de intrebari ptr ca bigbangul lor nu este o Persoana ci este un fenomen. Deci ei sunt raspunzatori direct de tot ce se intampla in jurul lor. Aici se potriveste si zicala [b]”cum iti asterni asa dormi”[/b].

  O alta zicala din popor spune ca [i]niciodata un rau nu vine singur
  [/i]
  Zicala asta are un adevar, dar numai atunci cand nu ne tinem de cele ale credintei noastre. Daca ni s-a intamplat ceva rau si fugim la biserica, sau ne rugam in casa, si cerem iertare si ajutor de la Dumnezeu, e aproape imposibil ca sa mai urmeze alt rau.

  Ati observat cum se joaca copilasii mici si cum sunt gata gata sa se loveasca de un colt de masa, de un dulap, insa trec exact la un centimetru de acel loc? Insa noua adultilor ni se face inima ghem. Copilasii sunt aparati continuu de ingerul lor pazitor, insa noi gandim ca adultii, suntem protectori si desigur ca avem si putina credinta. O mama credincioasa si cu multi copiii nu are teama asta.

  Doamne ajuta

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *