Skip to content

6 Comentarii

 1. Guest
  octombrie 21, 2010 @ 3:28 pm

  Cat de folositor sufletului este acest articol!!Multumim! 😀

  Reply

 2. rational
  octombrie 21, 2010 @ 4:18 pm

  starea artificiala
  Cred ca rugaciunea este o stare artificiala autoindusa care iti da senzatia ca rezolvi niste probleme pe care singur le-ai creat. N-am auzit de contemporani care sa-l fi vazut pe god sau vreunul din gasca lui. N-am auzit sa-i fi simtit macar. E drept unii sustin ca asa i-au simtit. stiinta sustine (demonstreaza) ca atunci cand faci o alegere (a inventa pe cineva smecher in ceruri in cazul de fata), ulterior vei face orice sa o justifici, nu mai ai forta de a recunoaste ca ti-ai irosit o parte din viata crezand ceva nereal.
  Probleme de sanatate au si crestinii si necrestinii si amandoua categoriile le rezolva la fel (prin medicina, medici si medicamente/tratamente). Nu exclud posibilitatea ca preotii sa se roage la dumnezeu si imediat sa le pice din cer flaconul de pastile.
  Pentru probleme de „suflet” (presupunand ca asemenea utopie exista) poti apela prieteni, familie, excursii, distractii etc. nu neaparat la exorcisti sau preoti, gen Madalina Manole. V-as sugera ca, in loc sa pierdeti timpul cu rugaciuni, sa faceti ceva util. eu stiu, plantati un copac, cresteti un copil, scrieti o poezie, cititi o carte, plimbati-va cu bicicleta…intr-o expresie: luati-va o viata fratilor. Biserica si credulii ei sa nu mai traiasca din mila si donatii, sa plateasca impozite si taxe, sa renunte la afaceri, sa renunte la orele de religie din scoli.
  [b]Admin: comentariu partial cenzurat.
  Motiv: ofensa adusa la adresa credinciosilor[/b]

  Reply

 3. anonim
  octombrie 21, 2010 @ 5:00 pm

  Traieste-ti viata bine. Dacă zeii exista şi sunt drepti, atunci nu le va pasa cat de mult i-ai venerat ci cat de virtuos ti-ai trait viata. Daca exista zei si sunt nedrepti, atunci nu ar trebui sa vrei sa-i venerezi. Daca nu exista zei, vei dispare, dar … vei fi trait o viata nobila care va supravietui in memoria celor pe care-i iubesti

  Reply

 4. CristinaL
  octombrie 21, 2010 @ 6:11 pm

  Doamne ajuta ,foarte folositoare aceste cuvinte si multe avem de invatat ,ori de cate ori citesc din invataturile parintelui Cleopa ,ma simt foarte mica si i-mi dau seama ca nu fac mai nimic pentru mantuire …dar asa cum bine este scris (in randurile de mai sus )e bine sa incercam … cu timpul si ajutorul Domnului o sa vedem si rezultate …Multumesc mult pentru articol si Domnul sa ne primeasca rugaciunile tuturor asa cum putem iar la vremea potrivita sa ne invete sa ne rugam placut Lui .

  Reply

 5. Adrian
  octombrie 21, 2010 @ 8:01 pm

  Frumos a scris Pr Cleopa despre Rugaciune.se zice ca oamenii bolnavi mai putin credinciosi se vindeca cu medicamente si rugaciune,iar cei cu adevarat credinciosi chiar si numai cu rugaciune se pot vindeca.Sfat:mergeti la Sfanta Liturghie de la inceput pana la sfarsit(de la 9 la 11:30)

  Reply

 6. Veronica
  octombrie 21, 2010 @ 8:45 pm

  Draga rational, anonim si fara ruga! Dumnezeu sa aiba mila de voi!!!
  Deci, dupa gandirea voastra rationala, Dumnezeu a venit zadarnic pe pamant si chiar a murit pentru noi???!!! Cata tristete in sufletele voastre! Mi-e mila de voi! Ma voi ruga neincetat pentru voi atat cat voi trai, ca Dumnezeu sa va umple inimile si mintile cu lumina Lui Sfanta! Dumnezeu sa va pazeasca de cel rau! Amin!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *