Skip to content

8 Comentarii

 1. Lucia
  ianuarie 30, 2010 @ 3:39 pm

  Asa este!!! Adevarata LUMINA vine din interior, din adancurile inimii, unde salasluieste Hristos. Fiecare fard (si orice alt pacat!) estompeaza chipul divin din om. Bucuria, rugaciunea lumineaza chipul. Nemultumirea(complexarea)sau, mai rau, transformarea propriului chip intr-unul „cioplit”, (pe care altii ar putea ajunge sa-l idolatrizeze!) nu cred ca pot fi compatibile cu rugaciunea, ci mai degraba cu supunerea fata de „tatal minciunii”, cel care s-a dorit a fi in locul Celui Preainalt si Sfant…Nu poti place si lui Dumnezeu si oamenilor, simultan! Sfanta Pelaghia (8 octombrie, in Proloage)atunci cand L-a descoperit pe Dumnezeu, a renuntat sa mai vrea sa placa si oamenilor!
  Multumim pentru articol!

  Reply

 2. ioana
  februarie 4, 2010 @ 1:39 pm

  as dori sa aflu daca lactoza din vitaminele pe care urmeaza sa le iau este de post?pentru ca intram in Post in curand..va multumesc.astept un raspuns avizat.Doamne,ajuta!

  Reply

 3. Saurian
  februarie 4, 2010 @ 2:11 pm

  @ioana: poate greşesc dar în momentul în care ne punem problema dacă lactoza din vitamine e de post sau nu arată că din păcate suntem mare pericol să cădem într-o anumită formalitate… Poate greşesc.

  Reply

 4. admin
  februarie 4, 2010 @ 4:53 pm

  Sunt deacord cu Saurian, sa nu exageram!

  Reply

 5. ioana
  februarie 5, 2010 @ 2:05 pm

  sa inteleg ca nu este nicio problema cu aceste vitamine(Selezin).multumesc pentru raspunsuri.

  Reply

 6. admin
  februarie 5, 2010 @ 4:13 pm

  Nu, nu este.
  Doamne ajuta!

  Reply

 7. julia
  martie 20, 2010 @ 10:46 am

  Sunt de acord cu APROAPE tot ce s-a scris mai sus si cred ca problema aceasta este in general a tinerilor care sunt in proces de formare a unei imagini,a unei personalitati.Am zis „aproape” pt ca sunt de parere ca daca nu exagerezi cu ingrijirea trupului nu este pacat.Mai degraba e pacat sa nu ai grija cum arati .
  Vrei nu vrei, infatisarea spune multe despre un om.Traim intr-o lume a imaginii ,toti vor doar sa pozeze bine…de multe ori ma deranjeaza superficialitatea(a mea si a altora).Insa ,un pahar daca este plin , da pe dinafara …copiii Domnului sunt asemenea ingerilor…ti-e mai mare dragul sa-i sorbi din priviri.Eu cunosc asemenea oameni…

  Reply

 8. coroi gabriel petru
  ianuarie 10, 2012 @ 10:19 pm

  INTERESANT SI TREZESTE IN MINE O CURIOZITATE:CUM SA NE IMPODOBIM SUFLETELE CARE SUNT GOALE?CAT DESPRE FRUMUSETE UNUIA SI A ALTUIA ,DUMNEZEU NE CREEAZA,NOI TREBUIE INSA SA AVEM GRIJA DE CREATIA LUI SI SA NU DISTRUGEM,ALTFEL …

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *