Skip to content

3 Comentarii

 1. floare de cires
  decembrie 1, 2015 @ 7:31 pm

  Doamne ajuta!

  Este rau daca imi doresc sa ma casatoresc ca sa nu raman singura? Si pentru ca simt nevoia sa iubesc si sa fiu iubita. Plus ca imi plac copiii si imi doresc foarte mult un copil (sau mai multi, cati va dori Dumnezeu).
  Am auzit la o conferinta ca e rau sa-ti doresti sa te casatoresti din frica de singuratate. Adica frica de singuratate sa fie motivul pentru care vrei sa te casatoresti. Dar la mine asta cred ca e… Nu chiar frica de singuratate, dar dorinta de a nu-mi trai toata viata singura.

  Reply

 2. constantin1993
  decembrie 2, 2015 @ 7:50 pm

  @Elisabeta2: Nu casatoria in sine iti garanteaza ceea ce vrei tu, ci persoana cu care tu vrei sa iti imparti restul vietii conteaza.Sunt persoane care au trecut prin nenumarate relatii si casatorii si tot singuri au ramas, de altfel sunt persoane care doar o data le-a trebuit sa se indragosteasca si si-au gasit fericirea si nimic nu i-a despartit.Ceea ce vreau eu sa spun , este ca e foarte usor sa te casatoresti dar foarte greu sa gasesti acea persoana potrivita.Graba in acest caz, strica treaba foarte usor si repede ceea ce ti se parea frumos la inceput.

  Reply

 3. COSTACHE MARIANA
  ianuarie 30, 2018 @ 3:25 pm

  Aveti dreptate amandoi!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *