Skip to content

3 Comentarii

 1. florinm
  aprilie 2, 2009 @ 11:28 pm

  Gabriela, sa iti ajute Domnul!
  Am avut si eu de-a face cu spitalul, din diferite motive si mi s-a parut ca acolo esti cel mai aproape de Dumnezeu, printre acei oameni ma simteam aproape ca duminica in biserica.
  Orice cuvant spuneai trebuia ales cu grija (de am face asa si in afara spitalului), cand vorbeai despre Dumnezeu ceilalti erau mult mai atenti si asta imbinata cu grija fata de cuvant dadea o intelegere aparte a discutiilor. Cand vedeai in jur atata suferinta adunata cu atata nadejde de vindecare, era greu sa ramai in deznadejde. Acela era momentul cel mai bun sa spui un cuvant bun, sa ajuti pe altul, acolo era atat de usor sa „pui inceput bun”.
  Aceea este lumea reala, asa suntem noi, de fapt: BOLNAVI, pentru ca boala vine de la pacat si pacatosi suntem toti.
  Ce bine ar fi daca ne-am comporta cu ceilalti si cu noi insine, in viata de zi cu zi, la fel ca in spital! Ar fi o lume perfecta!
  Ma bucur pentru tine, ca esti bine (cu toate ca nu te cunosc decat din articole si comentarii). Iti multumesc pt ca mi-ai adus aminte de suferinta, de atentie, de multumirea pe care trebuie sa o dau Domnului pentru ca sunt asa cum sunt, pentru toate cele ce am sau nu am.
  Sa fii sanatoasa! Doamne ajuta!

  Reply

 2. gabriela
  aprilie 4, 2009 @ 8:05 pm

  Multumesc Florin. Slava Domnului , acum sunt sanatoasa. Ai dreptate cand spui ca Dumnezeu este prezent mult mai pregnant pe buzele oamnenilor bolnavi, mai ales in spital, si de aceea cred ca un crestin care se afla acolo poate sa aduca putina lumina in mintile tulburate si sufletele deznadajduite. Dumnezeu iti da aceasta putere, fiindca noi cu totii suntem pacatosi si nu suntem capabili sa marturisim prin propria viata. Nu intamplator se afla si icoane in spitale, cel putin la noi in Brasov, tocmai fiindca omul are nevoie sa-si aminteasca de Creatorul sau, de Hristos, mai mult ca niciodata la vreme de boala, cand simti ca numai El te poate salva. Suntem datori sa ne rugam pentru cei ce se afla in suferinte si sa multumim Domnului pentru ce avem si ca suntem sanatosi. Mila de la Domnul! Doamne ajuta!

  Reply

 3. Veronica
  februarie 7, 2010 @ 10:52 pm

  Dumnezeu sa-ti dea sanatate, Gabriela draga! Maicuta lui Dumnezeu sa te pazesca de orice rau , sub sfant Acoperamantul Ei ! Amin!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *