Unde este împărăţia cerurilor?

9539589-mdUnde este Imparatia Ta Doamne ? Sa caut in jur, pana unde si cat timp? Sa cutreier pamantul ? Nu este…, nu am gasit-o Domnul Meu… Dar eu stiu unde este, dar imi e teama sa recunosc, Imparatia Ta Iisuse este in inima mea, in inima tuturor.

Da aici este, si noi alergam si ratacim pe pamant in lung si lat sa cautam ceva atat de nepretuit… ! De ce nu o vedem ? De ce nu vrem sa intram in Ea ? De ce ne ascundem in spatele Imparatiilor acestei lumi de desertaciuni ?

Imi e frica la gandul caderilor si a patimilor mele sa recunosc ca Imparatia Ta ne-ai dat-o noua, in fiecare inima de pe acest pamant este Imparatia Ta Doamne, ai creat-o pentru noi cei pacatosi, noi cei care nu vrem sa o primim si Tu ai creat-o in noi din iubire si dragoste pura, nimeni nu ar putea sa ne dea noua ceva mai de pret pe acest pamant, si noi ce facem ?

Nu ne pasa…, suntem atat de orbi ca nu o vedem, atat de insensibili de nu simtim focul dragostei care arde in inima noastra dupa Tine si Imparatia Ta, atata de muti de nu strigam dupa Tine Iisuse vino in camara Inimii noastre si adu Imparatia Ta cu Tine…

Ma privesc cu suferinta Pe mine cea fara credinta, Pe pamant tot alergand, O dulce Imparatie cautand !

Imi lovesc  pieptul meu de stanca, Scobesc in inima mea impietrita, Apar rani sangerand, Si lacrimi pe fata indurerand.

 

Si caut bogatia ascunsa in ea

Acolo  adanc in inima mea, Ferita de ochii lumii, Uitata de mine  cu anii.

Si cine se vede in Ea ? Acolo ascunsa in inima mea ? Si privesc stiind si nemeritand, Este Imparatia Ta, zic eu plangand!

Iisus iubit ajuta-ne! Pe noi pacatosii miluieste-ne! Vesnic Imparatia Ta, in inima, Toti sa o pastram nebiruita!

Cat de minunat ar fii sa cautam toti in inima noastra Imparatia Ta si sa ne unim cu Tine si sa fim Toti impreuna acolo, sa ne intalnim in Inima noastra in rugaciune cu Tine Iisuse. Atunci ar fii ca si cand Raiul ar cobora pe pamant si Toti ne-am intalni in Imparatia Ta. Cat de minunat ar fii totul cata pace si bucurie ar fii pe pamant atunci ! Haideti fratilor impreuna sa ne rugam in inima noastra si sa cautam Imparatia Lui Dumnezeu in Ea:

Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi pacatosii !

(Carla)

(Visited 27 times, 1 visits today)