Viața curată în feciorie este o sursă de lumină în sufletul unui tânăr

Mă numesc A.S. şi de curând am împlinit 23 de ani. Nu e mult dar nu e nici puţin. Slavă Domnului că mi a dat frumoşi şi curaţi.

În sufletul meu, acest lucru e o sursă de lumină, de bucurie că prin ajutorul Preasfintei Fecioare Maria mi s-a dat să mă păstrez fecioară.

Însă păcătoşi la fire şi la gând cum suntem, nu pot să nu mă compar cu fetele de vârsta mea de la facultate sau de la liceu cu care am crescut împreună.

Mă răscoleşte uneori gândul că multe s-au căsătorit, au şi copii şi au întemeiat o familie, lucru care nu-l pot spune despre mine. Mă doare să văd asta, pentru că ştiu că mulţumită Domnului nu duc lipsă nici de minte, nici de frumuseţe exterioară sau interioară dar totuşi încă nu s-a întâmplat să găsesc pe acel cineva aproape de Dumnezeu cu care să-mi împart viaţa mai departe, sub binecuvântarea Duhului Sfânt!

Ştiu că nu sunt singură, şi mai ştiu că Bunul Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi, deci dacă aşa mi-a fost hărăzit nu pot spune decât „Doamne, Fie Voia Ta” că Tu ştii ce e mai bine pentru firea mea păcătoasă. Şi aştept… rugându-mă în fiecare zi că El să mi-l scoată în cale şi atunci să pot să stau curata şi cu respect în faţa lui şi în faţa Domnului.

Nu deznădăjduiţi!

(A.S.)

(Visited 6 times, 1 visits today)