Viorela: „Am cazut si eu de cateva ori in pacatul desfranarii, fiind magulita de asa-zisul prieten”

Am cazut si eu de cateva ori in pacatul desfranarii, fiind magulita de asa-zisul prieten ca toata lumea o face si nu mai este acum la moda sa fii fecioara. Pe atunci nu-l cunosteam pe Dumnezeu, si nu mai tin minte daca consideram acest fapt pacat, insa imi aduc aminte ca dupa ce am cazut prima data imi era foarte rusine de mine, de oameni, credeam ca toate lumea stie ce am facut. Incetul cu incetul aceasta rusine m-a macinat mult, desi intre timp iar am mai cazut, dar nu reuseam sa zic NU si sa ascult glasul constiintei din mine.

Intre timp “prietenul meu” ma parasise, caci nu mai avea nevoie de mine. Parasirea a fost cumplita, cazusem intr-o mare deznedejde si pustiire sufleteasca, chiar imi veneau ganduri de sinucidere. Dar Dumnezeu avea alte planuri cu mine, mi-a scos in cale o fata care era foarte apropiata de El, si ea m-a ajutat sa ajung la un duhovnic iscusit si sa ma spovedesc curat. Canonul a fost unul greu si dureros, dar Duhovnicul m-a ajutat enorm sa revin pe calea cea dreapta! Cativa ani buni am plans si m-am rugat Bunului Dumnezeu sa ma ierte si sa-mi dea un sot cu care sa pot intemeia o familie crestina si langa care sa ma pot mantui. De multe ori cadeam in deznadejde, ca pentru pacatul meu Dumnezeu nu-mi da un sot ortodox practicant, dar duhovnicul ma ajuta si iar o luam de la capat cu lupta. Asa au fost cativa ani buni, si chiar si atunci cand l-am intalnit pe actualul meu sot. Pana ne-am casatorit am dus o viata de simpli amici, doar ne tineam de mana, rareori ne imbratisam dar de sarut nici nu a fost vorba, si toate din cauza faptului ca trupul ma ispitea foarte tare. Si mult am mai plans acest pacat care si acum imi aduce suparare cand imi amintesc de el.

Acum sunt casatorita, am nascut recent un copilas, si tare ma bucur ca Dumnezeu m-a ajutat sa ma intorc la El, sa-L cunosc, saLl gust si sa ma bucur de El cu familia mea intreaga. Ma bucur si Il slavesc ca m-a ajutat, in ciuda pacatelor mele, sa-mi intemeiez o familie crestina, cu randuiala si cu multa dragoste. De multe ori ma gandesc ce bine ar fi fost daca nu cadeam in acest pacat, dar Pr Duhovnic mi-a raspuns ca a fost poate cu ingaduinta Domnului ca sa-L cunosc pe El (insa acum sa nu cadeti in pacatul desfranarii cu gandul sa-L cunoasteti pe Domnul).

Slava Tie Doamne pentru toate!

Viorela, 24 de ani

(Visited 4 times, 1 visits today)