Skip to content

12 Comentarii

 1. sharbinsk
  mai 23, 2014 @ 10:05 am

  Doamne ajută !
  Am găsit un alt articol de susținere pentru Iulian Capsali, nu-mi dau seama dacă e semnat întregul articol de pr.Mihail-Andrei Aldea(nu văd unde încep ghilimelele de citare și unde se termină), dar așa pare.
  http://www.napocanews.ro/2014/05/iulian-capsali-romania-si-europa-intre-concluzii-si-perspective.html
  Articolul e o replică la afirmația d-lui Claudiu Târziu care spunea de ce Rost nu-i susține campania.
  E util pt că multă lume e la curent cu noutățile din blogosferă și acest articol răspunde la multe obiecții.
  Vă rog aruncați un ochi și dacă-l considerați util îl puteți transforma într-un articol pt site.

  Nu trebuie publicat acest comment, poate fi șters după citire.

  Reply

 2. Dan Tudorache
  mai 23, 2014 @ 11:19 am

  Nu cred că are rost să-l transformăm în articol Ioane ca să nu dăm senzația că am format două tabere cu viziuni diferite, când nu este cazul. E o replică de pe un site dată la o replică de pe alt site, în legătură cu persoana lui Iulian Capsali, nu cu programul său.
  Claudiu Târziu a fost nevoit să-și precizeze poziția ca să scape de tirul de întrebări la care era supus, așa că și-a precizat-o cu bun simț, cavalarește, potrivit experienței pe care a avut-o în legătură cu Iulian.
  În momenul de față încă nu am citit precizările părintelui Aldea dar cine e curios poate să se documenteze.

  Reply

 3. Ana
  mai 23, 2014 @ 5:47 pm

  Ca de obicei Virgiliu Gheorghe scoate in evidenta ceea ce este important pentru fiecare dintre noi.

  Poate trecem usor peste „amanuntul” ca Iulian Capsali este tata a 9 copii. Privind la familiile de azi cu doar unu, doi copii si vazand cata alergatura si munca este ptr intretinerea si educarea lor, putem sa ne facem o idee despre educatia, disciplina si buna organizare din familia lui Iulian Capsali. [b]Sa-l sustinem si sa-i urmam exemplul. [/b]

  Cu ceva timp in urma se vorbea ca noi romanii nu mai avem exemple. Iata exemple demne de urmat.

  Reply

 4. cristirg
  mai 24, 2014 @ 5:14 pm

  -conteaza ca Iulian Capsali e pro-familie si impotriva avortului si homosexualitatii,dar mai conteaza ca nu e mason si nu face parte din nici o organizatie oculta,chiar l-am intrebat azi pe facebook si a raspuns(ca nu e mason).In hotararea sinodului BOR din 1937 prin care se condamna masoneria la un moment dat se mentioneaza: ” Preotimea va invăta poporul ce scopuri urmăreste acela care e francmason si-l va sfătui să se ferească si să nu dea votul candidatilor ce apartin lojilor.”

  [url]http://www.doxolog.ro/web/apologetica/Pr._Dan_Badulescu-Biserica_si_francmasoneria/Biserica_si_francmasoneria_cadru_dreapta.htm[/url]

  -deci clar conteaza daca un candidat e mason sau nu,deci noi crestinii nu trebuie sa votam cu masoni,satanisti…
  -deci putem vota cu Capsali

  Reply

 5. Laura Stifter
  mai 25, 2014 @ 8:40 pm

  Oare a câştigat? M-aş bucura. 🙂

  Reply

 6. Iulian
  mai 26, 2014 @ 4:35 am

  Din pacate nu a castigat 🙁

  Reply

 7. cristirg
  mai 26, 2014 @ 7:11 am

  Din pacate nu au castigat nici cei de la Noua Republica ,nici Capsali:

  [url]http://informatorulonline.ro/cine-sunt-europarlamentarii-care-merg-la-bruxelles-dupa-datele-exit-poll-434.html[/url]

  -din pacate alegatorii romani (muuulti) sunt in intuneric,daca ar durea prostia…:

  „Daca n-ar fi prostii,desteptii ar muri de foame” (Camil Petrescu)

  Capsali a obtinut aproape 49000 de voturi iar Noua Republica aproape 15000 de voturi: [url]http://www.bec2014.ro/wp-content/uploads/2014/05/Rezultate-partiale-ora-11.00.pdf[/url]

  Reply

 8. Laura Stifter
  mai 26, 2014 @ 11:22 am

  Îmi pare rău… 🙁
  Dar este abia la începutul carierei politice, e prima dată când candidează. Să sperăm că, până la următoarele alegeri, va câştiga încrederea mult mai multor români.

  Reply

 9. sdaniel
  mai 26, 2014 @ 6:48 pm

  As fi vrut sa castige Capsali, dar era foarte greu pentru un independent autentic sa faca asta. Din pacate, mass-media decide cam totul, iar domnul Capsali este un om prea normal pentru presa. Nu are amante, nu i-au fugit copii de acasa, nu s-a injurat cu nimeni, nu a fost in conflict de interese cu statul, nu s-a imbatat in cluburi, nu are afaceri dubioase, nu se plimba cu carul alegoric inconjurat de femei dezbracate etc. Ori mass-media numai astfel de degenarati promoveaza pentru a fi votati de multime. Nu sunt mare fan Capsali dar e patru clase peste majoritatea (daca nu chiar toti) cei 32 de noi europarlamentari romani.
  In fine, ma consolez cu faptul ca in ciuda dezavantajelor majore a obtinut 50 de mii de voturi….este un inceput promitator.

  Reply

 10. sharbinsk
  mai 26, 2014 @ 7:44 pm

  Conform numărătorii Biroului Electoral Central de până la ora 17, Iulian Capsali a primit 49.609, de voturi.
  Vedeți pe pagina 3 a pdf-ului.
  http://www.bec2014.ro/wp-content/uploads/2014/05/Rezultate-partiale-ora-17.00.pdf
  Important e că mesajul a ajuns în rândul cetățenilor și că oamenii încep să se miște.
  Încet încet vor dispărea de pe scenă partidele care mimau naționalismul și s-ar putea ca pe viitor să avem platforme comune de patrioți-țărăniști-ecologiști.
  Altfel, divizați nu se va reuși niciodată nimic.

  Au fost 344,980 de voturi nule, adică 5,8% din votanți, semn că oamenii aceștia n-au avut pe cine vota + cei care au stat acasă deasemenea.
  Capsali nici nu a fost atât de mediatizat ca Diaconu, mulți habar nu au că există.
  Spune Capsali ca va convoca o întâlnire de lucru la Alba Iulia în viitor.

  Reply

 11. Laura Stifter
  mai 26, 2014 @ 10:04 pm

  [quote name=”sdaniel”]As fi vrut sa castige Capsali, dar era foarte greu pentru un independent autentic sa faca asta. Din pacate, mass-media decide cam totul, iar domnul Capsali este un om prea normal pentru presa. Nu are amante, nu i-au fugit copii de acasa, nu s-a injurat cu nimeni, nu a fost in conflict de interese cu statul, nu s-a imbatat in cluburi, nu are afaceri dubioase, nu se plimba cu carul alegoric inconjurat de femei dezbracate etc. Ori mass-media numai astfel de degenarati promoveaza pentru a fi votati de multime. Nu sunt mare fan Capsali dar e patru clase peste majoritatea (daca nu chiar toti) cei 32 de noi europarlamentari romani.
  In fine, ma consolez cu faptul ca in ciuda dezavantajelor majore a obtinut 50 de mii de voturi….este un inceput promitator.[/quote]

  N-a plagiat… şi lista poate continua. 🙂
  Chiar dacă este abia la începutul carierei şi n-a putut câştiga alegerile anul acesta, îl va ajuta Dumnezeu să promoveze credinţa noastră în lumea politică, sunt convinsă!
  Avem mare nevoie de politicieni creştini, reprezentanţi autentici, nu doar toleraţi de către cetăţeni în diferite funcţii publice. Şi sper că domnul Capsali va reuşi să satisfacă acest deziderat.

  Reply

 12. Dan Tudorache
  mai 27, 2014 @ 10:47 am

  O succintă analiză a lui Claudiu Târziu, asupra celor întâmplate în alegeri: [url]http://c-tarziu.blogspot.ro/2014/05/stinga-sa-nu-exulte-dreapta-sa-nu-se.html[/url]
  Și mai elaborată aici: [url]http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2014/05/26/alegeri-euroscepticism-franta-marea-britanie-capsali/[/url]

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *