Skip to content

11 Comentarii

 1. Neicu Mihai-Ionut
  iunie 30, 2012 @ 3:12 pm

  Vreau sa va felicit din suflet pentru aceasta campanie si pentru toate de pana acum .
  Doresc de asemenea sa spun ca acesti copii si tineri chiar incarcerati fiind fac parte din societatea noastra nu trebuie sa ii uitam sau sa-i judecam noi pentru faptele lor, ei au primit pedeapsa cuvenita aici probabil s-au cait. Nu trebuie sa fie luati ca modele negative pentru ca nu sunt .
  Ne rugam lui Dumnezeu sa ii binecuvinteze cu harul sau ceresc si pe ei si pe preotii si personalul penitenciarului si pe cei care au donat carti si pe voi Dan si Claudiu si pe noi pe toti Amin!
  „Sa fim oameni, pentru oameni,
  Mai curati ,mai calzi, mai buni,
  Si sa fim mereu aproape,
  Ca romani pentru romani”

  Reply

 2. SB
  iunie 30, 2012 @ 5:23 pm

  Bravo, Băieți !!!

  Reply

 3. Meiloiu
  iulie 1, 2012 @ 12:10 pm

  [quote]Pe de altă parte, unii oameni sunt de opinie că decât un infractor agresiv mai bine un pocăit în societate. E mult de discutat. Tind și eu să cred același lucru.[/quote]

  Nu mi se pare „mai bine „ ptr ca in ambele cazuri vorbim de mantuirea personala care este in acelasi fel periclitata ;poate chiar mai mult cand esti indoctrinat de sectanti -vorbesc din proprie experienta. Din punctul meu de vedere Dumnezeu sa-i intoarca la dreapta credinta pe toti cei rataciti fie prin diverse secte , fie prin diverse practici mai mult sau mai putin oculte .
  Dumnezeu sa rasplateasca eforturile depuse de Dvs ptr aceasta campanie . SPER SA MAI AVETI ASTFEL DE INITIATIVE.
  In ultimul rand imi cer scuze -nici eu nu am putut conta pe o persoana care avea carti si nu a aparut la biserica ,astfel incat sa le ofer si pe acelea.
  PS-As dori si eu cateva fotografii ,daca se poate .Multumesc.

  Reply

 4. Sorin
  iulie 1, 2012 @ 12:53 pm

  Vreau să vă felicit și eu pentru această misiune. Să vă ajute Dumnezeu și Maica Domnului să mai faceți astfel de misiuni că avem mare nevoie în țara noastră.

  Reply

 5. Badea Patricia
  iulie 1, 2012 @ 1:03 pm

  Felicitari! Ar trebui sa se faca astfel de campanii in fiecare penitenciar din tara. Dar pana atunci, gestul pe care l-ati facut va ramane un model. Sunt sigura ca citirea acelor carti va da roade in sufletele detinutilor 🙂 Doamne ajuta!

  Reply

 6. Administrator
  iulie 1, 2012 @ 1:22 pm

  Mulțumim pentru încurajări!
  Fără ajutorul vostru n-am fi putut face nimic.

  Reply

 7. Grigore Alexandru
  iulie 1, 2012 @ 3:20 pm

  Felicitări! Dumnezeu să vă răsplătească osteneala!

  Reply

 8. Cristina
  iulie 2, 2012 @ 9:13 am

  Banuiesc ca o sa continuati aceasta activitate. Ar fi foarte bine sa incercam sa schimbam lumea in bine, macar acolo unde putem. Caci, cei care au stat in inchisori, datorita degradarii morale care are loc acolo, se integreaza mai greu in societate cand se elibereaza.
  Sper ca puteti lua legatura cu tot mai multe persoane aflate la conducerea penitenciarelor in vederea donarii cartilor (pana ajungeti sa bifati toate penitenciarele din tara). Iar cand va duceti pe la ei, nu strica sa aveti un videoproiector, pe care sa le puneti ceva ziditor pt suflet – daca va da voie conducerea penitenciarului (filme, predici sensibilizatoare sau educative, prin care sa inteleaga spre ex ca munca e o binecuvantare, ca nu e o rusine sa muncesti. Satisfactia muncii proprii, a reusitei, e mai mare decat cea a unui furt sau cersit) .
  Desigur, depinde si de contributia financiara a fiecaruia dintre noi.
  Apropo, pt cei care se gandesc sa cumpere singuri carti ca sa le doneze, cred ca e mai bine sa doneze direct acei bani asociatiei, ca la un nr mare de carti cumparate se pot obtine reduceri semnificative.
  Dumnezeu sa ne ajute pe toti, sa avem de unde da!

  Reply

 9. Albinuta
  iulie 2, 2012 @ 9:29 am

  Felicitari pentru acesta campanie ,de asemenea multumesc pentru acest articol,l-am citit impreuna cu baiatul ,a fost o lectie buna pentru el ca si pentru noi toti

  Reply

 10. Dan Tudorache
  iulie 2, 2012 @ 9:47 am

  Doamne ajută, fraților!
  După cum ați sesizat din articol, această inițiativă încă nu s-a finalizat, deoarece mai avem de primit cărți (comandate sau donate) pe care să le oferim mai departe în penitenciare (rămâne de văzut unde și cum, imediat după ce terminăm cu primitul cărților; oricum vă ținem la curent cu noutățile).
  Vom continua cu siguranță această inițiativă, până vom reuși să acoperim, dacă nu toate, măcar mare parte din penitenciare. Dar asta depinde însă cel mai mult de ajutorul/solidaritatea voastră, a tuturora.
  Pentru ce s-a reușit până acum, meritul este al tuturor celor care au contribuit ”din bănuțul văduvei” și din cărțile care alcătuiau averea duhovnicească. Le știe Domnul la toți inimile.

  Reply

 11. Ovidiu
  iulie 3, 2012 @ 7:25 pm

  Sa-i ajute Dumnezeu sa gaseasca calea cea dreapta!…si asa cum spuneam, daca cel putin unul dintre ei reuseste sa isi indrepte privirea spre Dumnezeu, atunci aceasta campanie a fost un succes!

  Doamne ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *