Skip to content

4 Comentarii

 1. Claudiu Balan
  septembrie 24, 2013 @ 9:21 am

  În sfârșit are cineva curaj să le zică adevărul celor întunecați la minte.

  Reply

 2. sdaniel
  septembrie 24, 2013 @ 1:47 pm

  @ Creator
  Eu sunt de-a dreptul rusofob si blamez (blestem) Rusia pentru multe perioade negre din istoria Romaniei.
  Eu am facut abstractie de cel ce are acest discurs si m-am axat doar pe ceea ce spune. Am constatat cu uimire ca s-ar putea sa cam aiba dreptate.

  Reply

 3. Carol
  septembrie 24, 2013 @ 2:13 pm

  Apropo de acel care isi zice creator, am asistat la o cateheza minunata a parintelui Aldea care scotea in evidenta pericolul fanatismului si habotniciei care e cel mai mare dusman al nsotru, mai mare decat rusii la un loc.

  Ne-a dat exemplu un luptator japonez, care facuse multe fapte rele, dar a ales calea onoarei spre sfarsitul vietii. Eram intrebati ce credem, daca putem admira pe unul ca el. concluzia e ca ca apreciem cele bune, doar atat.
  Apoi am primit unele exemple de anumiti asa zisi crestini, care sunt deadreptul totalitari, criticand anumiti episcopi ecumenisti, chiar cand fac fapte bune, si demne de lauda, ei o tin una si buna pe a lor ca sunt ecumenisti si cu asta basta…. altii zic ca sunt cu parintele Adrian Fageteau, altii cu Arsenie Papacioc, la fel cum erau pe vreme ereticii care spunea ca sunt cu Gura de Aur, sau cu Vasile cel Mare, pana ce a venit Sfintii Trei Ierarhi sa arate ratacirea lor.

  Gandirea aceasta in care privim pe rusi ca pe raul suprem, nu stim sa facem distinctia intre rus si bolsevic, sau sa raportam orice miscare a rusilor la trebut, sa vedem numai raul, sa incercam sa vedem numai raul, asta e prostie curata si arata ca unii prefera sa aiba in continuare mintea limitata si invartosata, in aceste inimi greu poate patrunde Hristos !

  Stim foarte bine ce politica au avut rusii in trecut, stim foarte bine ca bolsevismul nu e totuna cu Rusia, pntru ca nu a fost creat de rus, iar ei au avut de suferit foarte mult, la fel ca si alte popoare de pe urma bolsevismului, iar acum are loc o schimbare si la ei. Rusii ne dau si maine Basarabia, pastrand acolo o anumita influenta, dar politicienii romani vanduti UE ar ruinao de tot, vor plange iarasi dupa Rusia, asa ca ca trebuie sa gandim realist si nu in lumea viselor. Rusii au putere sa te distuga economic in sec 2, rusii au industria lor, au mare putere, iar noi pe langa ei suntem foarte slabi, asa ca e timpul sa nu mai credem in pivesti si sa gandim pozitiv, altfel ne rupem complet de realitatea istorica si actuala.

  Reply

 4. andree
  septembrie 24, 2013 @ 2:19 pm

  BRAVO carol!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *