Skip to content

8 Comentarii

  1. SB
    ianuarie 14, 2011 @ 11:41 am

    intr-adevar, voluntariatul ajuta mult si chiar conteaza in ochii angajatorului. si in plus inveti sa lucrezi in echipa, sa mai scapi de prejudecati (daca ai), sa fii mai deschis cu oamenii, etc. chiar ai ce invata dintr-o astfel de experienta.
    asa ca … spor !

    Reply

  2. Guest
    aprilie 19, 2011 @ 7:19 am

    Multumesc mult pentru sfat Claudiu,ieri am incercat sa fiu si eu utila cumva (avand in minte acest articol),recunosc ca intradevar bucuria pe care o ai este foarte mare ,daca este ceva care nu i-mi place in statutul pe care il am acum este in a nu fii utila celor din jur ,asa cum am mai spus am lucrat la un spital de mai mult timp,i-mi placea deoarece mereu veneam in ajutorul celer care aveau nevoie ,acum fiind mama ,sotie ,am activitate nu ma pot plange insa i-mi lipseste ceea ce faceam acolo ,nadajduiesc insa ca pe viitor sa mai am parte de cat mai multe zile in care sa simp ca pot fii utila celor din jur ,iertare daca am plictisit ,Albinuta

    Reply

  3. Admin
    aprilie 19, 2011 @ 7:34 am

    Salut Albinuta,

    Ca mama si sotie poti fi de folos foarte mult societatii in viitor. Copii nostri sunt asa cum ii educam noi vor fi oamenii de baza ai societatii de maine. Noi parintii ne punem amprenta asupra viitorului prin educatia si exemplul pe care-l oferim copiilor.

    Doamne ajuta!

    Reply

  4. Administrator
    octombrie 20, 2011 @ 8:16 am

    Fii voluntar CICCR, implică-te pentru memorie.
    [b]Cine este CICCR:[/b] Centrul de Investigare a Crimelor Comunismului din România are drept scop derularea acelor acţiuni care vor duce la identificarea actelor de încălcare a drepturilor omului în România comunistă, dinamizarea politicilor instituţionale în ceea ce priveşte condamnarea reală a abuzurilor şi crimelor comise în numele regimului comunist din România, desfăşurarea unor investigaţii de natură să furnizeze instituţiilor abilitate şi publicului larg date privind crimele şi abuzurilor săvîrşite de acest regim, sprijinirea oricăror iniţiative legislative, a procedurilor judiciare şi a cercetărilor ştiinţifice de natură să ducă la condamnarea penală şi morală a acestor crime şi abuzuri.

    [b]CICCR caută voluntari![/b]

    Dacă sunteți interesați ce a însemnat regimul comunist pentru România, dacă doriți să vă implicați în lupta noastră continuă pentru aflarea adevărului și promovarea lui și dacă aveți un pic de timp liber, Centrul de Investigare a Crimelor Comunismului din România vă invită să faceți parte din grupul său de voluntari.
    Ce presupune ?
    Am creat un grup de discuții pe care să includem toți voluntarii noștri, în scopul de a îi anunța din timp și eficient asupra posibilităților de a se implica în activitățile și proiectele noastre. Bineînțeles, odată intrat în grup, voluntarul nu este obligat să ia parte la toate activitățile. Ajutorul său este unul punctual, atunci când are timpul și disponibilitatea necesare. De asemenea, tipurile de voluntariat pe care vi le vom propune, vor fi extrem de diverse: de la tehnoredactare la participare activă în cadrul evenimentelor.
    În plus, pe acest grup vom anunța toate activitățile Centrului, precum și a altor ong-uri din domeniu, cu care colaborăm în prezent.
    Cine poate intra ?
    Căutăm persoane interesate de domeniul nostru de activitate: fenomenul comunist. Nu creăm un grup de plănuit petreceri, nici o metodă de diseminare a noutăților din sport. Limita minimă de vârstă este de 14 ani; limita maximă nu există. Nu facem niciun fel de discriminare, dar dorim să creăm unul dintre cele mai frumoase și competente grupuri de voluntari.
    Ce se cere ?
    Aplicația constă într-un curriculum vitae (în ce format doriți) și o scrisoare de intenție (maxim o pagină, Times New Roman, 12, spațiere la 1,5).
    Ce se întâmplă la final ?
    Pentru orice activitate în care vă veți implica, veți primi o adeverință de voluntariat din partea Centrului. De asemenea, dacă vă implicați în toate activitățile sau în mai multe consecutive, puteți primi o adeverință de voluntariat pe perioada cuprinsă între începutul primului proiect și sfârșitul ultimului proiect în care să fie detaliat ajutorul oferit de dumneavoastră. Faptul că sunteți voluntar al Centrului nu înseamnă că nu puteți participa la cursurile și concursurile CICCR, în afara cazului în care vă implicați ca voluntar în respectivul proiect (situația însă diferă de la caz la caz).
    Unde se trimit aplicațiile și unde se pot întreba mai multe ?
    Aplicațiile se pot trimite la adresele:
    contact@condamnareacomuni smului.ro .
    Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la una dintre cele două adrese de mai sus sau la numărul de telefon: 0724.51.11.61.
    Vă mulțumim pentru atenție și sperăm că vă vom avea alături în acțiunile noastre viitoare.
    Cu stimă,
    echipa CICCR.
    [url]http://www.condamnareacomunismului.ro/Acasa.aspx[/url]

    Reply

  5. Maria
    ianuarie 23, 2013 @ 6:44 pm

    Buna,

    Incerc sa-mi gasesc un loc de munca si nu reusesc pentru ca nu am experienta relevanta, abia mi-am terminat studiile. Desi aplic la multe firme, reusesc sa stabilesc interviuri putine. Vad ca trece timpul si vreau neaparat sa fac ceva ca sa dobandesc experienta si mai ales sa invat ceva care sa-mi foloseasca in viitor. Pot lucra cu norma intreaga fara sa fiu platita o perioada (mai multe luni) si vreau sa fac o scrisoare de motivatie in care sa spun asta dar nu stiu cum. Sa scriu voluntariat, internship, colaborare neremunerata???
    Din postarile pe care le-am citit am observat ca aveti abilitati bune de comunicare, va exprimati frumos, motiv pentru care VA ROG FRUMOS sa ma sfatuiti ce termen -din enumerati anterior sau sinonim cu ei- sa folosesc si, mai ales, cum as putea formula o fraza din care sa reiasa cele de mai sus.

    Va multumesc anticipat. Doamne ajuta!

    Reply

  6. Claudiu Balan
    ianuarie 23, 2013 @ 7:24 pm

    Salut Maria,

    Cred că ai putea folosit termenul „voluntariat”, e cel mai grăitor și ușor de înțeles pentru angajatori.

    Ai putea să le spui asta și când te cheamă la interviu… sunt sigur că ar aprecia mult.

    Doamne ajută!

    Reply

  7. Maria
    ianuarie 23, 2013 @ 7:38 pm

    Iti multumesc Claudiu!
    Este din ce in ce mai greu sa gasesti un loc de munca, situatia s-a inrautatit mult fata de acum un an-un an si jumatate, cand ne plangeam ca ne-a afectat mult criza economica. Doamne ajuta-ne pe toti!

    Reply

  8. PIRVULETU
    februarie 11, 2013 @ 9:12 am

    Doamne ajuta !
    Maria poate fi mai greu la inceput ,asa am patit si eu dar daca ne putem nadejdea in Dumnezeu se pot rezolva toate !
    Nu trebuie sa te descurajeze lipsa de experienta!
    Uite eu am primit ajutor in gasirea unui loc de munca din partea Sfantului Nectarie,ale carui moaste se afla in Bucuresti la Manastirea Radu
    Voda.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *