Skip to content

6 Comentarii

 1. marcel
  mai 16, 2011 @ 8:02 pm

  absolut superbe am downlodat si eu cateva sper ca nu va suparati :))

  Reply

 2. Administrator
  mai 17, 2011 @ 6:50 am

  Nu este nicio problema Marcel. Ne bucuram ca ti-au placut.

  Reply

 3. Bogdan Munteanu
  ianuarie 5, 2012 @ 4:18 pm

  Frumoase plaje şi să dea Domnul să apară cândva pe Ortodoxia Tinerilor şi altfel de imagini din Zakynthos, cu Sf. Dionysios – fost mare ierarh şi acum făcător de minuni în locurile respective…

  Cunosc un om în Hristos care s-a dus în acea insulă minunată ca milioane de alţii înaintea lui şi după el, doar aşa, pentru ‘distracţie’, dar acolo L-a găsit pe Hristos, graţie Sf. Dionysios:

  http://munteanuk.blogspot.com/2008/01/atheist-reborn-in-orthodox-church-1.html

  http://munteanuk.blogspot.com/2008/07/atheist-reborn-in-orthodox-church-6-un.html

  http://munteanuk.blogspot.com/2008/02/atheist-reborn-in-orthodox-church-5-un_11.html

  http://munteanuk.blogspot.com/2009/07/atheist-reborn-in-orthodox-church-7-un.html

  Reply

 4. Administrator
  ianuarie 6, 2012 @ 3:09 pm

  Bogdan iti sugeram sa introduci linkurile din comentarii in tag-urile url. Cand editezi un comentariu ai tag-urile de formatare html deasupra casutei de comentarii. Folosind tag-ul url ii vei ajuta pe eventualii cititori curiosi ca sa ajunga la articolele recomandate de tine cu un singur click. Altfel, adresa linkului apare ca simplu text iar cititorii sunt nevoiti sa copie manual linkul si sa dea paste in browser.
  Dar… cum iti vine si tie mai usor.

  Reply

 5. Bogdan Munteanu
  ianuarie 6, 2012 @ 3:26 pm

  Mulţumesc de sugestie!

  M-am prins eu că Ortodoxia Tinerilor este un site ceva mai complex decât multe altele, care oferă multe facilităţi utilizatorilor, dar habar n-aveam ce face butonaşul pe care scrie URL. Acum ştiu să îl folosesc 🙂

  Reply

 6. Administrator
  ianuarie 6, 2012 @ 10:20 pm

  Pentru aceste facilitati suntem recunoscatori oamenilor care au muncit gratis ca noi sa ne putem bucura de ele impreuna. Modului de comentarii este un exemplu. Este facut de un baiat rus care are pseudonimul Smart. Si se vede din ceea ce face ca este istet. Spre exemplu, atunci cand esti logat iti poti reedita comentariile in caz ca s-au strecurat greseli si nu le-ai vazut decat dupa postare sau daca vrei sa mai adaugi ceva. La toate comentariile tale vei vedea ca apar niste butonase patratoase (5-6 la numar) in partea din dreapta sus a fiecarui comentariu scris. Primul butonas din stanga al acestui rand de butonase iti ofera facilitatea de a-ti reedita comentariul cu pricina.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *