Skip to content

3 Comentarii

  1. Laura Stifter
    iulie 16, 2014 @ 9:18 pm

    Îmi amintesc cu mult drag de acele zile… Mi-e dor de voi!
    Am cunoscut o mulţime de oameni minunaţi pe OT (nu doar în tabără, ci vorbind cu ei pe site, de-a lungul celor 4 ani de când m-am integrat în această comunitate), tineri care acum îmi sunt prieteni dragi şi apropiaţi (NU doar în mod virtual) şi mai sunt mulţi creştini care, la fel ca mine, au găsit aici, pe OT, nu doar un spaţiu virtual de discuţii pe teme religioase, ci o familie (după denumirea grupului nostru de pe Facebook), o comunitate reală, ai cărei membrii Îl iubesc pe Hristos, se roagă împreună, se îndeamnă unii pe alţii la săvârşirea faptelor bune, întemeiază şi/ sau întăresc prietenii duhovniceşti, se „împreună-dumiresc pe cale”.
    Dumnezeu să sporească această frumoasă comunitate ortodoxă, să ne ajute să fim împreună, să strângem rândurile în jurul lui Hristos, pentru că – vorba părintelui Teofil, pe care l-am pomenit în tabăra noastră de la Sâmbăta – creştinii îşi aleg prietenii nu doar pentru viaţa aceasta, ci pentru veşnicie.
    Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
    Să ne rugăm pentru Claudiu şi Dan, precum şi pentru toţi voluntarii asociaţiei OT, pentru toţi cei care, de-a lungul anilor, au contribuit şi contribuie, într-un fel sau altul, la progresul spiritual al membrilor „Familiei OT”.
    Să ne rugăm toţi unii pentru alţii!

    Reply

  2. Dan Tudorache
    iulie 17, 2014 @ 6:54 am

    Sărut-mâna Laura!
    Simt că în curând o să-ți zic ”doamna profesoară”. Așa-i? 🙂

    Reply

  3. Laura Stifter
    iulie 17, 2014 @ 5:29 pm

    Doamne ajută, Dan!
    Mulţumesc mult! 🙂
    Nu chiar atât de curând. Nu voi participa nici anul acesta la examenul de titularizare, fiindcă mi-ar fi foarte dificil să fac faţă cu două facultăţi în paralel şi cu ore la şcoală… Nu m-aş mai putea dedica nici elevilor, nici studiului. De aceea, mai aştept puţin, până când voi rămâne doar cu Filosofia – la master (Teologie) sunt în ultimul an – sau până când voi termina studiile de licenţă şi la Filosofie… sau nu ştiu cum voi face, sunt destul de nehotărâtă. 🙂 În orice caz, scopul studiilor mele este acela de a deveni profesoară şi de a-L putea mărturisi pe Hristos în relaţia cu tinerii şi/ sau copiii, asta-i clar! 🙂
    Numai bine şi Doamne ajută!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *