Lansare cărții „Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie” în București, campusul din Agronomie (6 oct. 2013)

Dragi prieteni,

Pentru că a început anul universitar și toți studenții au revenit în vetrele lor de studiu, am considerat oportun ca duminică, 06 octombrie 2013, în București, să lansăm cartea Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătoriechiar în inima studenților, în sala de conferințe a bisericii ortodoxe aflate în campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Mai simplu spus, conferința de lansare a cărții va avea loc în Paraclisul studențesc din Agronomie, duminică, după Sfânta Liturghie, la ora 11.30.

Noi vom veni de dimineață de la ora 09.00 și vom participa împreună cu Pr. Victor Mihăilă și întreaga sa familie de studenți la Sfânta Liturghie. După terminare, vom lua o mică pauză de 30 de minute și apoi vom trece în sala de conferințe unde va avea loc conferința de lansare a cărții.

Părintele Victor va fi cel care va modera discuțiile, în speranța că vom atrage atenție cât mai multor tineri asupra acestui subiect foarte important pentru mântuirea noastră: fecioria și vața de familie.

Vă așteptăm cu drag!

(Claudiu Balan – președinte al Asociației Ortodoxia Tinerilor)

 

(Visited 1 times, 1 visits today)