Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

2649026490V-ati gandit cate dureri ascunse in subconstient aveti? Cate ati dat uitarii si de fapt ati uitat si nu iertat? Atunci cand un om nu este fericit, este pentru ca pe sufletul sau se afla niste dureri care il macina. Unde e Dumnezeu? E acolo in iadul durerilor voastre! Va striga usor...Aici sunt! Veniti la Mine sa va scot la lumina! Dar pana a ajunge la El trebuie sa simtim multa, multa, multa durere nemarturisita, manie, frica, spaima, furie...De ce?

Pentru ca noi am dat uitarii, rezervorul nostru de iubire s-a imputinat, si atunci iertarea se inlocuieste cu uitarea si nu e iertare! Si din cauza durerilor netraite cu Domnul si nemarturisite nemarturisite, fiinta umana rabufneste atunci cand ii  este lumea mai draga intrebandu-se "De ce?" Simplu: suntem prizioneri propriilor noastre dureri , caci Hristos a venit sa ridice pacatul, care la randul lui inseamna durere si sa o prefaca in fericire. Nu zice Domnul :"Fericiti cei..."?!

Fericiti sunt aceia care inteleg ca durerile noastre se traiesc alaturi de Domnul! Iertarea intervine atunci cand seara si dimineata, eventual la rugaciune, rugam pe Domnul asa: „Vino, Doamne, şi fă Tu în mine şi cu mine ce eu am tot încercat să fac fără Tine, sau încercând să Te transform în sluga dorinţelor mele care mă afundau şi mai mult în suferinţă şi nedumerire! Vino, Doamne! Iată, mă dau în mâinile Tale care m-au zidit şi Te rog, învaţă-mă să fac voia Ta! Sunt gata să Te ascult! Ajută neputinţei mele!”

Veti simti prima data impotrivire, manie, frica si chiar durere. Marturisiti Domnului durerile voastre si rugati-l sa va ajute sa iesiti din iadul suferintei voastre ca sa fiti liberi in Hristos! De aceea erau sfintii linistiti si chiar cu bucurie pe chip, desi treceau prin suferinte grozave, caci ei si-au pus nadejdea si vindecarea in Dumnezeu si au reusit sa ierte durerile si pe cei ce ii asupreau. Cu Domnul putem reusi si noi aceasta! Incercati in fiecare seara doua minute sa va rugati pentru o durere profunda asa cum am spus mai sus si notati si aici pe Ortodoxia tinerilor cateva din rezultatele acestui proces de vindecare. Eu in urma acestui test am observat cat de mult eram inlantuit! Voi ce mai asteptati? Fugiti catre Domul si veti gasi libertate si fericire, chiar daca aceasta inseamna sa treci prin iadul inimii tale!

La capat e Hristos....Doamne ajuta! Amin.

(Adrian)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești